Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Αυτόν θέλει να αγοράσει ο Μαρινάκης και να κάνει την έκπληξη
Αυτόν θέλει να αγοράσει ο Μαρινάκης και να κάνει την έκπληξη | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Μαρτίου 2018, 08:07 9 Μαρτίου 2018, 8:07

Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να απογοητεύει μέχρι στιγμής με την παρουσία του στο Λιμάνι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι στον Πειραιά έχουν πάρει απόφαση να μην κινηθούν για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τα Ζαχαρωτά της Αγγλίας.

Ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε για τελευταία φορά δίχτυα σε επίσημη αναμέτρηση στις 11 Μαρτίου του 2017 με τη φανέλα της Έβερτον και από τότε… σίγησε, με εξαίρεση ένα ακόμα γκολ που σημείωσε με την εθνική Βελγίου, σε φιλική αναμέτρηση (στις 28 Μαρτίου του 2017 στο 3-3 κόντρα στη Ρωσία).

Συνεπώς, είναι λογικό να γίνονται ήδη δεύτερες σκέψεις στο Λιμάνι σχετικά με την αναγκαιότητα να αποκτήσουν τα δικαιώματα του διεθνούς εξτρέμ. Ωστόσο, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στα επόμενα 6 ματς του πρωταθλήματος (ας μην ξεχνάει κανείς πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει στείλει το μήνυμα πως θα κριθούν οι πάντες στο διάστημα αυτό) μοιάζει βέβαιο πως θα γίνει προσπάθεια να παραμείνει «κάτοικος» Πειραιά ο Κέβιν Μιραλάς.

Κυρίως γιατί το θέλει πάρα πολύ ο ίδιος και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα από οικονομικής πλευράς για να συνεχίσει να απολαμβάνει μαζί με την οικογένειά του τον γαλανό Αττικό ουρανό. Άλλωστε, ο Βέλγος δεν έχει πλέον κανένα οικονομικό πρόβλημα και έχει δείξει ότι είναι διατεθειμένος να ρίξει στο κρασί των απαιτήσεών του όσο νερό χρειαστεί προκειμένου να συνεχίσει να παίζει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. 

Από τη μεριά της, η Έβερτον νιώθει σίγουρα τώρα «εγκλωβισμένη» στην υπόθεση, καθώς όσο ο παίκτης δεν ανεβάζει στροφές και δεν σκοράρει τόσο πέφτει η χρηματιστηριακή του αξία. Έτσι, ενώ έως και τον Γενάρη ζητούσε από τον Ολυμπιακό 8 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον 31χρονο Βέλγο, τώρα ξέρει πολύ καλά ότι αυτά τα χρήματα δεν πρόκειται να τα βρει πουθενά… 

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι η Εβερτον εκείνη που θα «καίγεται» να τον δώσει, καθώς το συμβόλαιό του ισχύει έως το 2020 και οι «καθαρές» ετήσιες αμοιβές του ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ.

Ετικέτες: 


2018