Μedia
pagenews.gr / Μedia / Που θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς Uspjeh του HBO
Που θα γίνουν τα γυρίσματα της σειράς Uspjeh του HBO | Pagenews.gr
Pagenews Team 9 Μαρτίου 2018, 09:18 9 Μαρτίου 2018, 9:18

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας ξεκίνησαν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς "Uspjeh" (Επιτυχία) της πρώτης παραγωγής στην περιοχή της Αδριατικής του ομίλου καλωδιακών καναλιών HBO.

Η σειρά έξι επεισοδίων όπως ανακοινώθηκε θα είναι ένα οικουμενικό, πολυεπίπεδο δράμα επικεντρωμένο σε ισχυρές μορφές ? τρεις εντελώς άγνωστους, που όταν προσπαθούν να βοηθήσουν ένα θύμα βίας, συνδέονται με μία ατυχή ακολουθία γεγονότων. 

Τη σειρά σκηνοθετεί ο Ντάνις Τάνοβιτς, ο βραβευμένος σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός από τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη σε σενάριο της Μαριάνα Αλτσέφσκι, σύμφωνα με το Κροατικό Οπτικοακουστικό Κέντρο (HAVC).

Μέσω της αγάπης, της εργασίας, της οικογένειας, της πίστης, της ανασφάλειας και του εγκλήματος η σειρά διερευνά τα συναισθήματα απογοήτευσης, αδυναμίας και παθητικότητας που κυριαρχούν στην καθημερινή ζωή των απλών ανθρώπων στην περιοχή και ευρύτερα. 

Παραγωγοί θα είναι οι Άνα Μπαλέντoβιτς από το HBO Adria και ο Τζόναθαν Γιανγκ από το HBO Europe.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακαλύψαμε μία λαμπρή σεναριογράφο τη Μάριαν και καλωσορίζουμε τον Ντάνις στο HBO Europe για την πρώτη του τηλεοπτική σειρά, ανέφερε ο αντιπρόεδρος προγράμματος και παραγωγής του HBO Europe, Άντονι Ρουτ.

Ετικέτες: 


2018