Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Ολυμπιακός: Εγκαίνια με »άρωμα» Βελιγραδίου
Ολυμπιακός: Εγκαίνια με »άρωμα» Βελιγραδίου | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Μαρτίου 2018, 16:09 10 Μαρτίου 2018, 16:09

Ο Ολυμπιακός απέκτησε δεύτερη μπουτίκ στην Ερμού, με την εκδήλωση να λαμβάνει χώρα κάτω από επευφημίες των οπαδών της ομάδας και σύνθημα το »Πάμε Βελιγράδι», δια στόματος των αδερφών Αγγελόπουλων.

«Μακάρι να υπάρξουν ακόμα περισσότερα καταστήματα σαν αυτό σε όλα τα μέρη της πόλης. Είναι ωραίο να αγοράζουν την φανέλα σου. Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που είναι πρότυπα και ινδάλματα για πολλά μικρά παιδιά. Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου», είπε ο Σπανούλης.

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έγραψε την φράση «Πάμε Βελιγράδι» και έδωσε το σύνθημα για το Final Four: «Εύχομαι να παίρνουμε πρωταθλήματα, τρόπαια στην Euroleague και να έχουν καλές πωλήσεις τα καταστήματα. Οι φανέλες του Ολυμπιακού, είτε είναι φανέλες προπόνησης είτε είναι αγώνα, διαδίδουν τον Ολυμπιακό σε όλο τον κόσμο. Είναι κάτι που δημιουργεί νέους φιλάθλους».

Eνώ ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Είναι μια γιορτή για το σύλλογο, για όλα τα τμήματα και όλοι ευχόμαστε το καλύτερο. Μακάρι να τα χιλιάσει ο σύλλογος, να έρχονται επιτυχίες, να έχουν υγεία όλα τα τμήματα και να έχουμε έναν υγιή αθλητισμό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει από τους παίκτες να παλεύουν, ασχέτως αποτελέσματος. Το έχουμε καταλάβει αυτό. Όσο περισσότερο παλεύεις, τόσο περισσότερο αρέσει στον κόσμο».

Ετικέτες: 


2018