Lifestyle

Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει άγνωστο σκηνικό με τη Σπυροπούλου στο Survivor 2

Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτει άγνωστο σκηνικό με τη Σπυροπούλου στο Survivor 2
Η Ελένη Χατζίδου βρέθηκε στην εκπομπή Ooh la la! και η Σάσα Σταμάτη την ρώτησε όσον αφορά στο περιστατικό με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Σημειώνεται ότι πριν αποχωρήσει από το Survivor, η Ελένη Χατζίδου είχε καβγαδίσει με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το περιστατικό που κατέγραψαν οι κάμερες είχε συζητηθεί πολύ.

Η Ελένη Χατζίδου είχε πει στην Σπυροπούλου να σταματήσει αλλιώς θα φάει… σφαλιάρα.

«Δεν πλακωθήκαμε με την Σπυροπούλου. Θα βγει η γυναίκα να τα πει και αυτή. Μια χαρά είμαστε. Με το "θα φας σφαλιάρα" ή "θα φας ξύλο" δεν είναι ανάγκη να αρχίσουμε να βαράμε κιόλας. Είμαι πάρα πολύ αυθόρμητη και άμα θέλω κάτι θα το πω, δεν θα σκεφτώ ότι έχει κάμερες».

Όπως είπε η Ελένη Χατζίδου: «Γενικά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα. Ειδικά είχαμε τα ορμονικά μας όλες οι κοπέλες. Με την αφαγία και την ταλαιπωρία δεν έχουμε τίποτα και χτυπάει κόκκινο. Είχαν γίνει κάποια σκηνικά χαλαρά… Είχαμε συζήτηση πολύ σοβαρή ας πούμε με τα αγόρια ή τα κορίτσια και μπορεί να έμπαινε η Κωνσταντίνα να άλλαζε το θέμα και λέγαμε περίμενε θα πούμε αυτό που θες Κωνσταντίνα. Τη συγκεκριμένη ημέρα, πάλι μου είχε κάνει μια κίνηση, ένα σκουντηγματάκι την ώρα που ερχόμασταν.

Υπάρχει μια φάση στη βάρκα που δεν έχει κάμερα μέσα. Και της λέω "Φίλε, έχω νεύρα σε παρακαλώ πάρα πολύ", πολύ φυσιολογικό πράγμα. Δεν νομίζω να έκανε κάτι επίτηδες.

Δεν είναι κακιά. Έχει αυτό το σε τσιμπάω, σε σκουντάω. Μιλούσαμε, αλλά δεν έκανα τόσο πολύ παρέα με την Κωνσταντίνα. Όταν βγει μπορεί να πάμε μπουζούκια, αλλά να την κάνω κολλητή παρέα δεν νομίζω, το έχω πει κιόλας».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments