Lifestyle

Οργιάζουν οι φήμες: Η Αντζελίνα Τζολί παντρεύεται για 4η φορά;

Οργιάζουν οι φήμες: Η Αντζελίνα Τζολί παντρεύεται για 4η φορά;
Η Αντζελίνα Τζολί φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει ένα ακόμη γάμο. Ποιος είναι ο σύντροφός της.

Η Αντζελίνα Τζολί αποτελεί -εδώ και πολύ καιρό και διάφορους λόγους- νούμερο ένα θέμα συζήτησης. Τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά ασχολούνται με τον χωρισμό της από τον Μπραντ Πιτ, τα παιδιά της, τα κιλά και την εμφάνισή της μανιωδώς. Το τελευταίο διάστημα όμως φήμες θέλουν τη χολιγουντιανή ηθοποιό να παντρεύεται ξανά. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού InTouch, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την κατάθεση του διαζυγίου, φαίνεται πως ετοιμάζει τον τέταρτο γάμο της με πλούσιο Βρετανό επιχειρηματία με έντονη φιλανθρωπική δράση.

Η Αντζελίνα Τζολί και ο γοητευτικός Βρετανός άρχισαν να βγαίνουν στις αρχές του 2017. Η Αντζελίνα σχεδιάζει να πάρει την οικογένειά της και τους φίλους της στην Καμπότζη, μια χώρα που θεωρεί δεύτερο σπίτι της, για να κάνει μια παραδοσιακή βουδιστική τελετή.

Στον γάμο θα φοράνε παραδοσιακά ρούχα και θα σερβίρεται παραδοσιακή κουζίνα. «Η Αντζελίνα σκέφτεται να έχει τη Shiloh, τη Zahara και τη Vivienne για παρανυφάκια και τον Maddox στον ρόλο του κουμπάρου μιας και νιώθει πως τώρα είναι ο αρχηγός της οικογένειας. Ο Knox πιθανότατα θα είναι αυτός που θα φέρει το δαχτυλίδι και ο Pax θα παίζει μουσική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments