ΠΑΟΚ: Από Δευτέρα οι πρώτες επιστροφές
Αρκετές ήταν οι απουσίες στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας καθώς πολλοί ποδοσφαιριστές του ”δικεφάλου του Βορρά” βρίσκονταν εκτός Θεσσαλονίκης για τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων.
Ωστόσο, η κατάσταση αυτή αναμένεται να αλλάξει από Δευτέρα όταν και θα σημειωθούν οι πρώτες επιστροφές από τους διεθνείς, που σιγά σιγά θα επανέλθουν στη ρουτίνα του ΠΑΟΚ.
Τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη οι Ρόμπερτ Μακ και Τζάλμα Κάμπος, οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με Σλοβακία και Ανγκόλα αντίστοιχα.
Έπειτα, μέρα με την ημέρα θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι με τον Λουτσέσκου να καλωσορίζει όλα τα διαθέσιμα στελέχη, έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.