Ελλάδα

ΚΕΕΡΦΑ: Καταγγέλλει επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής

ΚΕΕΡΦΑ: Καταγγέλλει επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής
Επιθέσεις από μέλη της Χρυσής Αυγής σε Καλλιθέα και Γαλάτσι καταγγέλλει η πολιτική κίνηση ΚΕΕΡΦΑ.

Όπως καταγγέλλει στην Καλλιθέα ομάδα 8-10 ατόμων της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος τραυματίζοντας τέσσερις, ενώ η αστυνομία δεν προέβη σε συλλήψεις, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες.

Επιθέσεις κατά μελών της ΚΕΕΡΦΑ στις παρελάσεις στο Γαλάτσι και τη Καλλιθέα την Κυριακή 25 μαρτίου 2018. Στην Καλλιθέα(φωτό) σύμφωνα με την καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ στο τέλος της παρέλασης, στην οδό Δαβάκη και Θεσσαλονίκης η επίθεση έγινε σε ομάδα μελών της ΚΕΕΡΦΑ και του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερα άτομα.

Την ίδια ώρα, καταγγέλλουν, στο Γαλάτσι άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε άλλη ομάδα της ΚΕΕΡΦΑ και του ΣΕΚ, τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον Γιώργο Πίττα, δημοσιογράφο της εφημερίδας «Εργατικής αλληλεγγύης».

«Καλούμε την αριστερά και τα συνδικάτα να καταδικάσουν τις φασιστικές επιθέσεις και να μπουν μπροστά σε ένα γύρο αγώνων, ενάντια στη λιτότητα,τις ιδιωτικοποιήσεις αλλά και την εθνικιστική εκστρατεία που στρώνει το δρόμο για πολεμικές εμπλοκές και την άνοδο των φασιστών», καταλήγει η σχετική καταγγελία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments