Πολιτική

Πάνος Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία (vid)

Πάνος Καμμένος: Θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία (vid)
Σκληρό μήνυμα στην Άγκυρα, έστειλε ο Πάνος Καμμένος μετά το πέρας της παρελάσεως, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Σε μήνυμά του μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξαπέλυσε βολές κατά της Άγκυρας, τονίζοντας ότι "θα συντρίψουμε όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία".

«Όποιος αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε… Όσοι σκέφτονται μεγάλες Οθωμανικές αυτοκρατορίες να θυμούνται το 1821 και το πώς μια ψυχή, πώς ο ελληνικός λαός ενωμένος και δυνατός αντιμετώπισε και συνέτριψε την αυτοκρατορία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Άμυνας.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση» υπογράμμισε. 

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε τη στήριξη των φίλων και συμμάχων με πράξεις καθώς, όπως είπε, «δεν φτάνουν οι δηλώσεις», προκειμένου να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι δύο στρατιωτικοί οι οποίοι κρατούνται στην Τουρκία.

«Ζητώ τη στήριξη φίλων και συμμάχων για την άμεση απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται έγκλειστοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας, κατά παράβαση κάθε αρχής διεθνούς δικαίου και δημοκρατίας. Δεν φτάνουν οι δηλώσεις, χρειάζονται πράξεις. Τώρα θα μετρήσουμε τους φίλους».

Κάλεσε τέλος την Άγκυρα να καταλάβει «ότι μπορεί να στέλνουμε μηνύματα ειρήνης συνεχώς, αλλά τέτοιους είδους συμπεριφορές την απομονώνουν και τη στέλνουν πίσω από εκεί που ξεκίνησε, τα βάθη της Ανατολής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments