Ελλάδα

Tώρα ζητούν συγγνώμη οι στρατιώτες που βασάνισαν τον σκύλο

Tώρα ζητούν συγγνώμη οι στρατιώτες που βασάνισαν τον σκύλο
Το πιο ευχάριστο νέο σε αυτή την είδηση είναι πως το σκυλάκι είναι ευτυχώς ζωντανό.

Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η αποτρόπαια πράξη των δύο στρατιωτών που βασάνισαν σκύλο σε στρατόπεδο στην Κόνιτσα, οι δύο τους τώρα πλέον ζητούν συγγνώμη για την κτηνωδία τους.

Πρόκειται για τον Νικόλαο Τζούνα και τον Γιώργο Χαρίτο, οι οποίοι υπέγραψαν κοινή δήλωση, κάνοντας μάλιστα λόγο για ατυχές περιστατικό μη αποδεκτό προς τις αρχές τους, ενώ σημειώνουν πως δεν είχαν καμία πρόθεση να κακοποιήσουν το ζώο. 

Ωστόσο, αυτή η πρόθεσή τους να μην κακοποιήσουν το ζώο, διαψεύδεται περίτρανα από το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου και που δείχνει και τις προθέσεις τους και τις αρχές τους.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος ΤζούναςΓεώργιος Χαρίτος»

Το πιο ευχάριστο νέο σε αυτή την είδηση είναι πως το σκυλάκι είναι ευτυχώς ζωντανό, αλλά είναι ιδιαίτερα φοβικό και δεν πλησιάζεται. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments