Άντρας

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα θες να την παντρευτείς πριν τον γάμο της (pics)

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Θα θες να την παντρευτείς πριν τον γάμο της (pics)
Οι νέες της φωτογραφίες είναι σκέτος... έρωτας.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες που μπήκε για τα καλά στις ζωές μας, στις αρχές της σεζόν μέσα από το τηλεπαιχνίδι μόδας «My Style Rocks», αλλά πρόσφατα πόζαρε μαζί με τον Ευθύμη Ζησάκη, με θέμα τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Έκτοτε έχει απασχολήσει σημαντικά τα μέσα ενημέρωσης. Στην τελευταία της φωτογράφηση για το «Down Town» μάλιστα μίλησε επί παντός επιστητού. Για το περιοδικό μάλιστα φωτογραφήθηκε μαζί με τον Ευθύμη Ζησάκη, με θέμα τις «Πενήντα αποχρώσεις του γκρι».

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκαν και για τις σεξουαλικές τους ζωές. Ωστόσο μία ερώτηση έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Αλεξάνδρα, η οποία θα παντρευτεί τον σύντροφο της το ερχόμενο καλοκαίρι, ρωτήθηκε εάν θα έβγαινε ραντεβού με τον Ευθύμη σε περίπτωση που ήταν ελεύθερη.

«Ναι είναι ένα αγόρι που θα ήθελα να γνωρίσω καλύτερα, ο Ευθύμης Ζησάκης. Νομίζω μάλιστα ότι θα μπορούσαμε να μιλάμε με τις ώρες. Δεν θα βαριόμουν καθόλου μαζί του γιατί είναι ένας ενδιαφέρων άνθρωπος, όμορφος και με ταλέντο», εξομολογήθηκε στο περιοδικό.

Φωτογράφηση στο @downtownmaggr με τον αγαπημένο @efthimiszhsakhs Project #50shadesofgrey @kosmaskoumianos Styling: @nikolaidi_filitsa

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) on Mar 24, 2018 at 10:38am PDT

@decoro_ @manthos_tsakiridis @alexandra_panagiotarou

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) on Mar 28, 2018 at 1:19am PDT

✨Giveaway✨ Για το σημερινό διαγωνισμό έχω δύο πολύ αγαπημένα μου προϊόντα: Το Contour Kit της εταιρείας jane iredale για τρισδιάστατο αποτέλεσμα βάσης με επιπλέον οφέλη ότι κάνει καλό στο δέρμα! Σμιλεύεστε και αναδείξτε τα χαρακτηριστικά σας με αυτή την εύχρηστη και ελαφριά παλέτα με καθρέφτη και ταυτόχρονα επωφεληθείτε από τις αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και προστατευτικές ιδιότητες των 100% clean mineral συστατικών του. Το κιτ περιλαμβάνει μια απόχρωση για «κοψίματα», μια απόχρωση για φως (highlighting) και ένα ρουζ. Επειδή όλες οι αποχρώσεις είναι ματ, ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες ακόμα και τις πιο ταλαιπωρημένες… Επίσης για να σας διευκολύνω στην εφαρμογή του contouring σας χαρίζω και ένα 100% vegan πινέλο της εταιρείας jane iredale το οποίο θα σας βοηθήσει να κάνετε τέλεια εφαρμογή και άψογα σβησίματα ώστε να δείχνετε φυσικά όμορφες χωρίς «στάμπες»! Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό κάντε τα παρακάτω: 1)Ακολουθήστε εμένα @alexandra_panagiotarou 2) Ακολουθήστε την σελίδα @janeiredale_greece 3)κάντε Tag 3 φίλες σας! Ο διαγωνισμός λήγει στις 3/4! Καλή Επιτυχία!!!!

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) on Mar 27, 2018 at 9:09am PDT

✨Giveaway✨ Για να απολαύσετε κ εσείς ηλιόλουστες μέρες σας κάνω δώρο αυτό το σετ από το @dare2wear._ για μία τυχερή!!! Κάντε τα παρακάτω: 1)Ακολουθήστε εμένα @alexandra_panagiotarou 2)Ακολουθήστε την σελίδα @dare2wear._ 3)Κάντε Tag 3 φίλες σας!!! Ο διαγωνισμός λήγει στις 3/4! Καλή Επιτυχία!!!!

A post shared by Alexandra Panagiotarou (@alexandra_panagiotarou) on Mar 26, 2018 at 9:04am PDT

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments