Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Κίνδυνος και από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό
Κίνδυνος και από Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό | Pagenews.gr
Pagenews Team 28 Μαρτίου 2018, 14:29 28 Μαρτίου 2018, 14:29

Μέσα σε όλον αυτόν τον «κυκεώνα» οφειλών προς πρώην ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο, υπάρχει και η υπόθεση του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην επιλογή της δικαστικής οδού για να διεκδικήσει τα χρήματα που του χρωστάει ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έχουν μπει σε συζητήσεις με τον Ιταλό προπονητή, ωστόσο λύση δεν έχει βρεθεί ακόμη κι αν διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κοινός τόπος, είναι πολύ πιθανό να δώσει εντολή στον Έλληνα δικηγόρο του να κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή, ούτως ώστε να πιέσει για να λάβει ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ, ιδίως το μερίδιο της εφορίας για να μην μπλοκαριστούν οι λογαριασμοί του.

Η διαφορά στην υπόθεση του Στραματσόνι, σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες, είναι η δυνατότητα του Ιταλού να έρθει απευθείας σε επαφή με τον Γιάννη Αλαφούζο και υπάρχει η περίπτωση να θελήσει να επικοινωνήσει με τον ίδιο προτού κινήσει τις διαδικασίες για προσφυγή. Πάντως, εάν το θέμα φτάσει εν τέλει στα δικαστήρια, οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν ακόμη μια εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση.

Ετικέτες: 


2018