Lifestyle

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί ακύρωσε την εμφάνιση της στην Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Γιατί ακύρωσε την εμφάνιση της στην Ντορέττα Παπαδημητρίου
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν εμφανίστηκε την Τρίτη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η Κωσταντίνα Σπυροπούλου μετά την αποχώρησή της από το Survivor 2 την περασμένη Παρασκευή, επέστρεψε στην Ελλάδα. 

Παρά το γεγονός ότι η Κωσταντίνα είναι εδώ και μέρες στην Ελλάδα δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή της Νατορέτας Παπαδημητρίου

Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο, στην πρωινή εκπομπή του Star, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ακύρωσε την εμφάνισή της γιατί ήθελε χρόνο να συνέλθει από διατροφικά προβλήματα.

Αναλυτικά ανέφερε ότι : "Πρέπει να σας πω ότι η Κωνσταντίνα, επειδή επέλεξε μόνη της να γυρίσει αμέσως μετά την αποχώρηση και να μην ξεκουραστεί καθόλου στον Άγιο Δομίνικο, όπως οι προηγούμενοι παίκτες του ριάλιτι παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, είχε διάφορα προβλήματα. 

Είχε διατροφικά προβλήματα και μάλιστα τη Δευτέρα, επισκέφτηκε πολύ γνωστό διατροφολόγο, ο οποίος της συνέστησε μια ειδική διατροφή προκειμένου να επανέλθει το σώμα της και ο οργανισμός της σιγά σιγά, όχι για να παχύνει. Το δεύτερο και πιο σημαντικό, έχει πολύ μεγάλα προβλήματα με τον ύπνο. 

Όταν κοιμάσαι πολύ καιρό σε ένα σανιδάκι και γενικότερα το τζετ λανγκ σου έρχεται με μια καθυστέρηση. Κι ενώ όντως το σαββατοκύριακο και διασκέδασε και πήγε και γυμναστήριο και στις Μέλισσες της έχει έρθει μια ατονία και προτίμησε να ξεκουραστεί".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments