Οικονομία

Συμβολαιογράφοι: Ολοκληρώθηκαν 130 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί

Συμβολαιογράφοι: Ολοκληρώθηκαν 130 ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί
Σε 130 ανέρχονται οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί οι οποίοι ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε πλειστηριασμό, από τους 268 που είχαν αναρτηθεί έως την Τετάρτη 28 Μαρτίου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ.

Αυτά αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που διενεργήθηκαν χθες.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Σύλλογο, από τους αναρτηθέντες έως και χθες (28.3.2018) πλειστηριασμούς στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ΗΛΣΥΠΛΕΙΣ, δηλαδή από τους 268, οι 45 ανεστάλησαν και θα επαναληφθούν εν ευθέτω χρόνω και 1 ματαιώθηκε, λόγω ρύθμισης της οφειλής ή κατόπιν συνεννόησης οφειλετών και επισπεύδοντα.

Ακόμη, από τους υπόλοιπους 222, οι 130 ολοκληρώθηκαν με κατακύρωση του ακινήτου σε υπερθεματιστή, ενώ σε 92 δεν υπήρξε συμμετοχή υποψήφιων πλειοδοτών (άγονοι).

Τέλος, ο Σύλλογος αναφέρει ότι «οι άμεσα ενδιαφερόμενοι και εμπλεκόμενοι στη διαδικασία έχουν πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι δημόσια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκέντρωση συνδικάτων του ΠΑΜΕ στην Πλ. Δημοκρατίας με αφορμή την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Ανδρέας Νεφελούδης: Το ΠΑΜΕ αντιγράφει τον Ρουβίκωνα

Πλειστηριασμοί: ΠΑΜΕ, ΑΔΕΔΥ και οργανώσεις της αριστεράς ενάντια στο μέτρο

Βίντεο και φωτογραφίες από τα επεισόδια στον Πειραιά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments