Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Δημήτρης Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή
Δημήτρης Καμμένος: Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Μαρτίου 2018, 08:27 29 Μαρτίου 2018, 8:27

«Η κυβέρνηση δεν είναι αριστερή, μπορεί να νομίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι αριστερή. Από εκεί πηγάζει και το στρες των 53 ή 53+» τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Καμμένος με αφορμή την υπόθεση Κατσίκη.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμμένος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, εξαπέλυσε εκ νέου επίθεση στον Κώστα Κατσίκη, όσον αφορά στις χθεσινές του δηλώσεις περί ανταλλαγής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Αδριανούπολη με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα, λέγοντας ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από τις οικογένειες των δύο Ελλήνων.

Σε ό,τι αφορά το Σκοπιανό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εκτίμησε ότι δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή συμφωνία, αλλά ακόμα και αν έρθει οι ΑΝΕΛ θα την καταψηφίσουν.

Κληθείς να σχολιάσει πώς ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε να εμποδίσει τη συμφωνία για το ονοματολογικό, όπως διαμηνύει, απάντησε ότι «θα μπορούσαμε να πάρουμε το υπουργείο Εξωτερικών». Τέλος, όσον αφορά στις εκλογές, ο Δημήτρης Καμμένος είπε ότι θα μπορούσαν να γίνουν νωρίτερα από το τυπικό τέλος της τετραετίας, γιατί η βασική εντολή διακυβέρνησης που δόθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ λήγει τον Ιανουάριο του 2019, και όχι τον Σεπτέμβριο.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ερντογάν: Η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει από τα συμφέροντα και τα δικαιώματά της

Ρύθμιση στη Βουλή για να μην αποφυλακιστούν οι 8 Τούρκοι

Τουρκικά ΜΜΕ: "Απόφαση – σκάνδαλο" της Ελλάδας για τους 8 Τούρκους

Τρίτο "όχι" για την έκδοση των 8 Τούρκων

Ετικέτες: 


2018