Ελλάδα

Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι Ινδού στον Ωρωπό

Ρατσιστική επίθεση σε σπίτι Ινδού στον Ωρωπό
Oι συλληφθέντες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να προβαίνουν στη ρίψη βεγγαλικού - κροτίδας και μπουκαλιών, σε βάρος του σπιτιού ενός Ινδού στην περιοχή του Ωρωπού.

Στη σύλληψη 6 ατόμων, ηλικίας 18, 19, 19, 20, 22 και 23 ετών, για παράβαση του αντιρατσιστικού νόμου, εμπρησμό, απειλή, εξύβριση, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του Νόμου περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων, προχώρησαν άνδρες του Α.Τ Ωρωπού.

Συγκεκριμένα οι συλληφθέντες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να προβαίνουν στη ρίψη βεγγαλικού – κροτίδας και μπουκαλιών, σε βάρος του σπιτιού ενός Ινδού στην περιοχή του Ωρωπού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι κατηγορούμενοι είχαν προβεί σε παρόμοιες πράξεις και τις προηγούμενες ημέρες. Επιπλέον είχαν προκαλέσει πυρκαγιά στην οικία του αλλοδαπού και τον είχαν εξυβρίσει. 

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αιγαίο: Αύξηση των μεταναστευτικών ροώνΗράκλειο: 44χρονος συνελήφθη για σφαγή προβάτωνΘεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο αγωγός που άφησε την πόλη χωρίς νερό (pics&vid)Το πολεμικό ναυτικό εξουδετέρωσε θαλάσσιες νάρκες του Β’ Παγκοσμίου πολέμου (pics)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments