Αυτοδιοίκηση

Ξεκίνησε η κατασκευή της παιδικής χαράς Αναξαγόρα στον Ταύρο

Ξεκίνησε η κατασκευή της παιδικής χαράς Αναξαγόρα στον Ταύρο
Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας σύγχρονης παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο.

Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας σύγχρονης παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο. Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου και ενέκρινε τη χρηματοδότηση της κατασκευής της παιδικής χαράς, η δημιουργία της οποία αποτελούσε αίτημα και των κατοίκων της περιοχής. Η μελέτη του έργου, προϋπολογισμού 235.000 €, έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και μετά τη διαγωνιστική διαδικασία το ύψος της δαπάνης της σύμβασης ανέρχεται στα 131.543,55 €.

Η κατασκευή της παιδικής χαράς της Αναξαγόρα περιλαμβάνει την τοποθέτηση οργάνων παιδικής χαράς για δύο ηλικιακές ομάδες καθώς και για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες, την τοποθέτηση νέου ηλεκτροφωτισμού και ειδικών δαπέδων ασφαλείας, καθώς και ενίσχυση του πρασίνου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: «Ξεκίνησε η κατασκευή της παιδικής χαράς της Αναξαγόρα, ένα έργο που το επιδιώξαμε από κοινού Δημοτική Αρχή και κάτοικοι της περιοχής. 

Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας για την χρηματοδότηση του έργου για τη δημιουργία μίας πρότυπης παιδικής χαράς, με πιστοποίηση για την ασφάλεια των παιδιών μας, με όργανα που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις δύο ηλικιακών ομάδων αλλά και στις ανάγκες των παιδιών με ιδιαίτερες δυνατότητες. 

Ήδη με την Τεχνική μας Υπηρεσία έχουμε ξεκινήσει το σχεδιασμό για την αναβάθμιση όλων των παιδικών χαρών της πόλης μας. Με συνέπεια συνεχίζουμε το έργο μας προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήμος Ηλιούπολης: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους παλαίμαχους του ΟΣΦΠ

Ρένα Δούρου από το Λαύριο: Ρήξη και σύγκρουση με το παλιό

Μερόπη Τζούφη: Θα ξεκινήσουμε τους μόνιμους διορισμούς από τα ειδικά σχολεία της Αττικής

Θεσσαλονίκη: Πασχαλινό Bazaar για καλό σκοπό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments