Ελλάδα

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο

Πάμε Στοίχημα: Περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Μάρτιο
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Τον Μάρτιο του 2018, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ κέρδισαν περισσότερα από 66 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 27 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2018, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στον Πειραιά, επέλεξε το «Τελικό Αποτέλεσμα με πλεονέκτημα» και το «Τελικό Αποτέλεσμα & Under/Over», σε επτά αγώνες από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας, έπαιξε το σύστημα 4-5-6-7 και κέρδισε 94.033,96 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 30 Μαρτίου, στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έβδομης Ελληνικής Ιπποδρομίας, τρεις νικητές, στην Αγία Παρασκευή και το Χαλάνδρι, κέρδισαν από 1.734 ευρώ.

Την Κυριακή 1 Απριλίου, στο Τετραπλό της πρώτης Κυπριακής Ιπποδρομίας, ένας νικητής, στη Ρόδο, κέρδισε 1.297 ευρώ. Την Τετάρτη 4 Απριλίου, στο Τετραπλό της πρώτης Κυπριακής Ιπποδρομίας, ένας νικητής, στη Βάρη, κέρδισε 1.564 ευρώ και στο Τρικάστ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της τέταρτης Ελληνικής Ιπποδρομίας, τρεις νικητές, στο Μαρκόπουλο και τη Λαμία, κέρδισαν από 1.426 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τζακ ποτ σε Τζόκερ και ΛΟΤΤΟΣάρωσε ο ΟΠΑΠ με επτά σημαντικές διακρίσεις τα Sales Excellence Awards 2018"ΟΠΑΠ Forward": Ώρα για το άλμα στην επιχείρησή σας – Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα έως τις 26 ΦεβρουαρίουΤο παιδιατρικό νοσοκομείο "Η Αγία Σοφία" αλλάζει "πρόσωπο" με την προσφορά του ΟΠΑΠ (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play