Τεχνολογία

Nissan: Άνοιγμα προς τα… οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα

Nissan: Άνοιγμα προς τα… οικιακά φωτοβολταϊκά συστήματα
Η Nissan Energy Solar θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε θέλει να έχει καθαρή ενέργεια.

H Nissan πήρε την απόφαση να κάνει ένα εντελώς διαφορετικό άλμα στις επιχειρήσεις της. ‘Ετσι, όπως έγινε γνωστό, θα επενδύσει στην αποθήκευση ηλιακής ενέργειας.

Η Nissan Energy Solar, όπως ονομάζεται η θυγατρική της αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία και ασχολείται με το σύστημα οικιακής αποθήκευσης ηλιακής ενέργειας που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιονδήποτε θέλει να έχει καθαρή ενέργεια. Η Nissan ενδιαφέρεται να προσφέρει στον κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να φορτίζει με χαμηλό κόστος το ηλεκτρικό του αυτοκίνητο, τομέας στον οποίο επενδύει σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Να σημειωθεί, ότι από το 2016, η Nissan έχει παρουσιάσει την μπαταρία xStorage, για την κατασκευή της οποίας χρησιμοποιεί ανακυκλωμένες μπαταρίες από Nissan Leaf, ενώ με το σύστημα Nissan Energy Solar, πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας για το σπίτι, με σκοπό να ανταγωνιστεί αντίστοιχες προτάσεις από την Tesla. Σε αυτό το πλαίσιο, η Nissan θα προσφέρει τρεις διαφορετικές παραλλαγές φωτοβολταϊκών στη στέγη σε νοικοκυριά στη Μεγάλη Βρετανία.

Τέλος, οι εκτιμήσεις της Nissan μιλούν για εξοικονόμηση ενέργειας έως και σε ποσοστό 66% στο λογαριασμό ρεύματος μετά από την εγκατάσταση του συστήματος αυτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πράσινες επενδύσεις άνω των 2,5 δισ. ευρώ την επομένη τριετία

Κίνα σε ΕΕ: Καταργήστε τους δασμούς στις εισαγωγές των φωτοβολταϊκών μας

Γερμανία: Καταδικάζει την χρήση χημικών όπλων στη Συρία

Συνελήφθη ιμάμης του Γκιουλέν σε σκάφος με ελληνική σημαία στη Μαρμαρίδα (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments