Lifestyle

Ανδρέας Γεωργίου: Για τα επόμενα 10 χρόνια δεν με βλέπω να κάνω οικογένεια

Ανδρέας Γεωργίου: Για τα επόμενα 10 χρόνια δεν με βλέπω να κάνω οικογένεια
''Είχα σχέσεις και είδα ότι με πήγαινε πίσω όλο αυτό, δεν με εξέλισσε''.

Αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή έκανε ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος τα τελευταία χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του ”Μπρούσκο” συνεχίζει να διαπρέπει με το ”Τατουάζ”.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μίλησε στο περιοδικό DownTown της Κύπρου για τα προσωπικά του και αποκάλυψε για ποιο λόγο νιώθει αμήχανα να αναφέρεται σε αυτά δημόσια.

”Είμαι μόνος μου! Έρχομαι σε αμηχανία όταν μιλάω για τον έρωτα στη ζωή μου, επειδή από μικρός σκέφτομαι ότι θα ερωτευτώ παράφορα, θα κάνω οικογένεια και παιδιά – κι όμως αυτό δεν έρχεται. Και δεν έρχεται επειδή δεν είναι ακόμα η σωστή στιγμή μάλλον. Έχω ρίξει όλο μου το βάρος στη δουλειά και μου φτάνει. Για τα επόμενα δέκα χρόνια δεν βλέπω να το κάνω.”

”Είχα σχέσεις και είδα ότι με πήγαινε πίσω όλο αυτό, δεν με εξέλισσε. Το ιδανικό είναι να είσαι με έναν σύντροφο που σε πάει μπροστά, που κατανοεί τις ανάγκες σου και είναι μέσα σε αυτό το πακέτο της καθημερινότητας που ζεις. Έχω δυσκολία στο να βρω έναν άνθρωπο που να αντέχει την καθημερινότητά μου. Δεν έχω βρει τέτοια σύντροφο. Μου αρέσει το άγχος, το τρέξιμο της δουλειάς, η επαφή με τον κόσμο και, λογικό είναι, αν αυτή είναι η προτεραιότητά μου, η προσωπική μου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Ε, δεν νομίζω να το δέχεται κάποιος εύκολα! Γι’ αυτό και έχω αδικήσει συντρόφους μου στο παρελθόν.Το έχω δοκιμάσει, το να συνδυάσω τη δουλειά και τη σχέση μου, αλλά δεν μου πετυχαίνει. Όμως, ρίχνω όλο μου το βάρος στη δουλειά, επειδή με εξελίσσει, και σίγουρα όχι για να βγάλω πολλά λεφτά ή για να εισπράξω φήμη και δόξα. Η δουλειά για μένα είναι ένα πνευματικό ταξίδι που με ωριμάζει. Από την άλλη, υπάρχουν στιγμές που γυρίζω πολύ κουρασμένος το βράδυ σπίτι μου και δεν με περιμένει κανείς. Η συντροφικότητα, ναι, μου λείπει. Όμως έχω συμβιβαστεί με το γεγονός ότι κάτι κερδίζω και κάτι χάνω”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ολόγυμνη στα 45 της η Σοφία σε φωτογράφιση έκπληξη

Σάκης Τανιμανίδης – Xριστίνα Μπόμπα: Πάσχα σε παραλία του Άγιου Δομίνικου (pic)

Άννα Μπουσδούκου σε φωτογράφιση έκπληξη

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πάσχα με τα παιδιά τους στην Κέρκυρα (vid)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments