Διεθνή

”Ανακαίνιση” 230.000 ευρώ στην Φοντάνα ντι Τρέβι λόγω… Μανωλά

”Ανακαίνιση” 230.000 ευρώ στην Φοντάνα ντι Τρέβι λόγω… Μανωλά
Μερικοί δεν δίστασαν να βουτήξουν ακόμα και... στη Φοντάνα ντι Τρέβι. Κάτι που είναι παράνομο και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 450 ευρώ. Οι ιταλικές αρχές έπιασαν στα πράσα πολλούς.

Το τέρμα του Κώστα Μανωλά που έδωσε την μεγάλη πρόκριση στην Ρόμα επί της Μπαρτσελόνα, έγινε αφορμή για ξέφρενα πανηγύρια στην Ιταλία.

Μερικοί δεν δίστασαν να βουτήξουν ακόμα και… στη Φοντάνα ντι Τρέβι. Κάτι που είναι παράνομο και τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο που φτάνει μέχρι και τα 450 ευρώ. Οι ιταλικές αρχές έπιασαν στα πράσα πολλούς.

Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ρόμα, Τζέιμς Παλότα, όχι μόνο ανέλαβε να τα πληρώσει με δικά του έξοδα. Αλλά ανακοίνωσε πως θα βάλει το χέρι πολύ βαθιά στην τσέπη του και θα δωρήσει στις αρμόδιες αρχές 230.000 ευρώ, προκειμένου να γίνει ένα γενικό ”ρεκτιφιέ” στο θρυλικό συντριβάνι της ιταλικής πρωτεύουσας που επισκέπτονται κάθε χρόνο χιλιάδες τουρίστες.

”Πολύ σωστά οι αρχές επέβαλαν πρόστιμο σε όλους όσους βούτηξαν στο συντριβάνι. Με την παραπάνω ενέργειά μου δεν έχω πρόθεση να ενθαρρύνω όποιον σκέφτεται να κάνει κάτι παρόμοιο στο μέλλον. Αν το κάνει θα πρέπει να ξέρει πως θα πρέπει να πληρώσει το πρόστιμο με δικά του έξοδα. Ωστόσο, σκέφτηκα πως θα ήταν μία πολύ ωραία κίνηση να δωρίσω 230.000 ευρώ, προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα έργα στη Φοντάτα ντι Τρέβι και να παραμείνει το ίδιο φανταστική”, τα λόγια του Παλότα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Champions League: Ανατροπή για Όσκαρ η Ρόμα με πρωταγωνιστή Μανωλά!

Champions League: Βαριά φανέλα και κοντά στην πρόκριση Λίβερπουλ και Μπάρτσα!

Τόσα έβαλε στα ταμεία του ο Ολυμπιακός

Αυτή είναι η κλήρωση για την ΑΕΚ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments