Διεθνή

Τα μαζεύει ο Τράμπ: “Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία”

Τα μαζεύει ο Τράμπ: “Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία”
Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι "παρακολουθεί στενά" τις εξελίξεις στη Συρία.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, μαζεύει κατά κάποιο τρόπο τα όσα είχε αναρτήσει για βομβαρδισμό στην Συρία. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι πρόκειται να συναντηθεί αργότερα σήμερα με τους συμβούλους του και "πολύ σύντομα" θα λάβει αποφάσεις για το τι θα κάνει με τη Συρία.

Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας πρόκειται να συνεδριάσει εντός της ημέρας για να συζητήσει τις επιλογές που έχει η Ουάσινγκτον, όπως επιβεβαίωσε ο υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις. Ο Τραμπ πρόσθεσε ότι "παρακολουθεί στενά" τις εξελίξεις στη Συρία.

Νωρίτερα πάντως, μέσω tweet, ο Τραμπ δήλωνε πως η αμερικανική επίθεση μπορεί να γίνει «πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα». Μάλιστα, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος τόνισε ότι «ποτέ δεν είπε πότε θα γίνει η επίθεση στη Συρία».

«Ποτέ δεν είπα πότε θα γίνει επίθεση στη Συρία. Μπορεί να γίνει πολύ σύντομα ή όχι και τόσο σύντομα τελικά! Σε κάθε περίπτωση οι ΗΠΑ υπό τη διακυβέρνησή μου έκαναν τεράστια δουλειά ώστε να ξεφορτωθεί η περιοχή τον ISIS. Που είναι το “Ευχαριστώ Αμερική;”» έγραψε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίθεση στη Συρία: Πώς, πού και πότε θα χτυπήσει η Δύση

Συναγερμός στην Συρία: Βρετανικά υποβρύχια σε απόσταση βολής

Yπουργός άμυνας των ΗΠΑ: «Είμαι έτοιμος να προτείνω στρατιωτικές επιλογές στον πρόεδρο»Συρία: Τραυματίσθηκαν Ρώσοι δημοσιογράφοι από πυρά αγνώστων

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments