Πολιτική

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί τη θεωρία των "γκρίζων ζωνών".

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τόνισε  ότι «με βάση την τελευταία ενημέρωση που έχει ο Έλληνας πρωθυπουργός από το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΝ δεν επιβεβαιώνεται κανένα περιστατικό παραβίασης σε ελληνικό έδαφος».

«Παρόλα αυτά», πρόσθεσε, «συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος με ψυχραιμία και με απόλυτη σοβαρότητα».

«Σε κάθε περίπτωση», υπογράμμισε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, «οφείλω να πω ότι η δήλωση του κ. Γιλντιρίμ είναι απολύτως προκλητική και καταδικαστέα και πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αποδεχτεί ούτε τη θεωρία των "γκρίζων ζωνών" ούτε βέβαια οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εδαφικής της κυριαρχίας».

Οι συζητήσεις με τους θεσμούς συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό

«Οι συζητήσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς αλλά και με τους υπόλοιπους θεσμούς που εμπλέκονται στο ελληνικό πρόγραμμα για την ολοκλήρωση της διαδικασίας τον Αύγουστο του 2018, συνεχίζονται με ικανοποιητικό ρυθμό», δήλωσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιλντιρίμ: "Κατεβάσαμε ελληνική σημαία από βραχονησίδα"Κοτζιάς: "Η χώρα μου θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά της με τρόπο διαφορετικό"Ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως επισκέφθηκε τους 2 Ελληνες στρατιωτικούςΝέα επίθεση σε Καμμένο από τον υπουργό ευρωπαϊκών υποθέσεων της Τουρκίας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments