Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 78-87: Νέο σοκ από τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 78-87: Νέο σοκ από τους Λιθουανούς στο ΣΕΦ
Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις 78-87: Σε ένα ματς-θρίλερ, όπως εκείνο της κανονικής διάρκειας, η Ζαλγκίρις έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό, στέλνοντας το ματς στην παράταση, εκεί όπου ο ''καυτός'' Σπανούλης σίγησε και ο Μιλάκνις από μακριά ''σκότωσε'' τους ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 78-87: Κακός μπελάς του Ολυμπιακού η Ζαλγκίρις του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Η ομάδα από τη Λιθουανία δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως οι ”ερυθρόλευκοι” είχαν το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. 

Σε μια… επανάληψη του σκηνικού της αναμέτρησης στην κανονική περίοδο, έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους και παρά την υπερπροσπάθεια του Σπανούλη (έστειλε το ματς στην παράταση), ο Μιλάκνις, ο Ντέιβις και ο Πάνγκος ολοκλήρωσαν μια άσχημη βραδιά για τους ”ερυθρόλευκους”.

Στο 1-0 η Ζαλγκίρις που ”ακύρωσε” το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού, δίχως ωστόσο να έχει κριθεί τίποτα ακόμη στη σειρά. Για τους νικητές, κορυφαίοι ήταν οι Ντέιβις (21π), Πάνγκος (20π) και Μιλάκνις (16π). Στον αντίποδα, δεν έφτανε η συγκινητική προσπάθεια του Σπανούλη (25π) για τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 23-12, 38-32, 56-53, 72-72, 78-87

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments