Μedia

Καθημερινή: Ανυπόστατα και αναληθή τα σενάρια πώλησης της εφημερίδας

Καθημερινή: Ανυπόστατα και αναληθή τα σενάρια πώλησης της εφημερίδας
Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε η εφημερίδα «Καθημερινή» την σπερμολογία περί συζητήσεων για πώληση της.

Η εφημερίδα "Καθημερινή" με ανάρτηση στο kathimerini.gr τονίζεται ότι «Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο». Προειδοποιεί δε ότι «κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καθημερινής:

«Επειδή τις τελευταίες ημέρες διασπείρεται από κάποιες ιστοσελίδες και έντυπα μια φημολογία ότι δήθεν υπάρχουν συζητήσεις για την πώληση της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» ή ότι πουλήθηκε, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Καμία συζήτηση δεν έχει γίνει για την πώληση της εφημερίδας, την οποία η ιδιοκτησία της υποστηρίζει σθεναρά, ούτε βεβαίως η εφημερίδα έχει πωληθεί σε οποιονδήποτε τρίτο.

Κάθε περαιτέρω συζήτηση επί του ανυπόστατου θέματος δεν θα είναι καλοπροαίρετη και θα την αντιμετωπίσουμε με κάθε νόμιμο τρόπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον Alpha ΚύπρουΟ Ant1 ανακοίνωσε τον νέο διευθυντή προγράμματοςΝέες εξελίξεις στο MEGA: Παραιτήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΤηλέτυποςΟ τσολιάς της "Ελληνοφρένειας" μιλάει στο www.pagenews.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments