Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αυτά τα ζώδια αναζητούν παραλίες γυμνιστών το καλοκαίρι
Αυτά τα ζώδια αναζητούν παραλίες γυμνιστών το καλοκαίρι | Pagenews.gr
Pagenews Team

Οι πλέον καλοκαιρινοί τύποι έχουν ξεκινήσει ήδη τα μπάνια τους δειλά δειλά και οι πρώτες φωτογραφίες από τις παραλίες έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους στα timeline των social media μας.

Ποιοι όμως είναι αυτοί οι οποίοι θα αναζητούσαν πιο εύκολα μια έρημη απομονωμένη παραλία για να αποχωριστούν το μαγιό τους και να κολυμπήσουν γυμνοί στη θάλασσα; Οι #nakedfriendly λοιπόν οι οποίοι δεν έχουν καν ως στοιχείο τους το νερό, είναι οι ακόλουθοι:

Δίδυμος: Η Δίδυμος αγαπάει την ελευθερία σε όλες της τις μορφές και θέλει να την αισθανθεί και στο κορμί της μέσα στη θάλασσα. Θα ξεκινήσει συντηρητικά βγάζοντας το πάνω μέρος του μαγιό της και αν τα vibes της παραλίας τη βοηθήσουν θα απελευθερωθεί εντελώς κάνοντας μια ολόγυμνη βουτιά στο απέραντο γαλάζιο.

Παρθένος: Η κατά τα άλλα κάπως πιο μαζεμένη Παρθένος αγαπάει τη φύση και της αρέσει να εναρμονίζεται πλήρως με αυτή. Αν οι συνθήκες της το επιτρέπουν θα βγάλει το μαγιό της και θα κάνει βουτιά χωρίς κανένα φόβο και κανένα πάθος.

Τοξότης: Ανέκαθεν αναρωτιόταν γιατί να φοράει μαγιό, επομένως το περίεργο είναι για την Τοξότρια να το βάζει και όχι να το βγάζει. Κι όμως, όταν γδύνεται η αμαζόνα του ζωδιακού είναι η λιγότερο προκλητική από οποιαδήποτε άλλη.

Πηγή: marieclaire.gr

Ετικέτες: 


2018