Ζώδια

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 23/4 έως 29/4/2018

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις Λένορμαν 23/4 έως 29/4/2018
Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις.

Κριός: 21 Μαρτίου ~ 20 Απριλίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Άνδρας Σε σχέση Ίσως βρίσκεσαι σε σχέση με ένα ελεγκτικό και χειριστικό άτομο αυτό αποτελεί κίνδυνο για τον αυτοσεβασμό σου αλλά και την ευημερία του δεσμού σου. Αυτή την εβδομάδα θα εντοπίσεις κάποιες αντιδράσεις ή συμπεριφορές, που θα αποκαλύψουν την πρόθεση του αγαπημένου σου προσώπου να πάρει τα ηνία της σχέσης, ίσως με απότομο και απόλυτο τρόπο. Συνήθως εσύ επιλέγεις την λύση του συμβιβασμού και της υποχώρησης, αλλά θα πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς τι κερδίζεις απ όλο αυτό. Μην φοβάσαι να μιλήσεις ανοιχτά και ξεκάθαρα για αυτά που θες, ακόμη κι αν αυτό δυσαρεστεί το ταίρι σου.

Χωρίς σχέση Αυτή την εβδομάδα δίνεις όλη σου την ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο άτομο που γνώρισες πρόσφατα και επιμένεις μέχρι να καταφέρεις να το κατακτήσεις, ακόμη κι αν η κατάσταση φαίνεται δύσκολη. Από την μία διεκδικείς με τον δικό σου τρόπο μια σχέση μαζί του, χωρίς απαραίτητα να δείχνεις τα πραγματικά σου αισθήματα και τον ενθουσιασμό σου. Δώσε πράσινο φως, αλλά μην πέσεις με τα μούτρα. Με υπομονή και επιμονή, τακτ και διπλωματικούς χειρισμούς θα καταφέρεις να δημιουργήσεις τις κατάλληλες συνθήκες και να κερδίσεις την καρδιά του.

Ταύρος: 21 Απριλίου ~ 20 Μαΐου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Αρκούδα Σε σχέση Μην προσπαθήσεις να επιβάλλεις την άποψη σου, ούτε να πιέσεις το ταίρι σου για πράγματα που ακόμη δε μπορεί να κάνει, διότι τα αποτελέσματα θα είναι πολύ δυσμενή για την πορεία της σχέσης σου. Αυτή την εβδομάδα υπάρχουν εντάσεις με το άλλο σου μισό, που απορρέουν από την εξουσιαστική και ελεγκτική συμπεριφορά σου ή μπορεί να προκληθούν από τις παρεμβάσεις τρίτων προσώπων. Δώσε χώρο στο ταίρι σου για προσωπική έκφραση και ελευθερία, μέσα από ήρεμο διάλογο μπορείς να εξομαλύνεις τις διαφορές και να βρεις λύσεις.

Χωρίς σχέση Αυτή την εβδομάδα η διάθεση σου είναι στα ύψη, όπως επίσης και η ερωτική σου διάθεση. Δύσκολα θα μπορέσει να σου αντισταθεί κάποιο πρόσωπο που θα βάλεις στο μάτι, ενώ το φλερτ, οι νέες γνωριμίες και οι προτάσεις για να βγεις και να διασκεδάσεις θα πέφτουν βροχή. Εσύ βέβαια θα πρέπει να μην πέσεις στην παγίδα να δώσεις χρόνο και ενέργεια για να δημιουργήσεις σχέση με κάποιο πρόσωπο που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμο και στο δείχνει από την αρχή. Αν ήδη σε ενδιαφέρεσαι για κάποιο πρόσωπο το τελευταίο διάστημα, θα τολμήσεις να κάνεις το βήμα, που θα σου βγει σε καλό τελικά μετά από τόσο καιρό αναμονής.

Δίδυμος: 21 Μαΐου ~ 21 Ιουνίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας Σε σχέση Ετοιμάσου να μπεις σε μια νέα φάση στη σχέση σου. Αν πέρασες ένα διάστημα που υπήρχε αβεβαιότητα για το κοινό σας μέλλον, οι ανησυχίες σου γίνονται καπνός. Θα συζητήσετε για πολλά πράγματα που απασχολούν τον καθένα, τους προβληματισμούς σας, τα θέλω σας και τις προσδοκίες σας και θα βάλετε σε μια τάξη τα πράγματα. Παράλληλα ο σεξουαλικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένος και το πάθος θα κυριαρχήσει ξανά.

Χωρίς σχέση Αυτή η εβδομάδα σου επιφυλάσσει είτε επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν ή μια νέα γνωριμία που θα σε κάνει να χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Το πάθος θα αναζωπυρωθεί ξανά και εσύ θα βρεθείς σε δίλλημα ανάμεσα σε μια σχέση ή μια ιστορία για όσο κρατήσει , που όμως σου υπόσχεται αξέχαστες καυτές νύχτες και έντονη περιπέτεια. Αν σου αρέσει ήδη κάποιο άτομο εδώ και καιρό, αυτή την εβδομάδα διαμορφώνονται η κατάλληλες συνθήκες για να καταλάβεις τα κίνητρα του αλλά και να γνωριστείτε καλύτερα, ενώ καθόλου δεν αποκλείεται η πιθανότητα να σε πλησιάσει και να ξεκινήσετε να βγαίνετε.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου ~ 22 Ιουλίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Σελήνη Σε σχέση Το άγχος σου για πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, η δουλειά σου και οι κάθε λογής υποχρεώσεις θα δοκιμάσουν κατά πολύ τον ρομαντισμό και την φλόγα του πάθους στη σχέση σου. Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείς πως είναι αναγκαίο να φρεσκάρεις τη σχέση σου και να κάνεις πράγματα που θα επαναφέρουν το ρομαντισμό. Οργάνωσε ένα δείπνο με κεριά, ενίσχυσε τον ρομαντισμό σου, κάνε ένα δώρο έκπληξη στο ταίρι σου ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκεφτεί ο νους σου, τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν.

Χωρίς σχέση Ένας νέος κύκλος στα αισθηματικά σου ξεκινά, που υπόσχεται άφθονο ρομαντισμό, ειδυλλιακές ερωτικές στιγμές, χαρά, προσμονή και φλερτ. Διακατέχεσαι από μια αθεράπευτα ρομαντική διάθεση, θες να δώσεις και να πάρεις αγάπη, να εξερευνήσεις τα συναισθήματα σε όλες τους τις πλευρές και να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση. Ένας νέος έρωτας έρχεται στην ζωή σου ξαφνικά ή ένα παλιό φλερτ που έμεινε λειψό αναθερμαίνεται, το σίγουρο είναι πως θα δεχτείς ερωτικά ξεσηκώματα, θα κάνεις ωραίες βραδινές μετακινήσεις και θα απολαύσεις ρομαντικά τετ α τετ που θα γεμίσουν την καρδιά σου.

Λέων: 23 Ιουλίου ~ 22 Αυγούστου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα Σε σχέση Ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις τη σχέση σου και να αντιμετωπίσεις τις κακές πλευρές της. Ίσως υπάρχουν πολλές συναισθηματικές εναλλαγές ή εσύ έχεις παγιδευτεί σε ένα κυκεώνα σκέψεων, λανθασμένων ερμηνειών ή ανώφελων προσδοκιών. Η θολούρα θα φύγει καθώς η εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της. Εσύ πρέπει να φροντίσεις στο μεσοδιάστημα να μην δημιουργήσεις δράματα, να γκρινιάξεις, να απαιτήσεις περισσότερα από όσα μπορεί να σου δώσει ή να δώσεις περισσότερα από όσα μπορείς.

Χωρίς σχέση Ήρθε ο καιρός να κάνεις ένα συναισθηματικό ξεσκαρτάρισμα, να βγάλεις από τη ζωή σου άτομα που μόνο προβλήματα σου δημιουργούν και να σταματήσεις να αναμένεις τον έρωτα κάποιου προσώπου έχοντας βασιστεί αποκλειστικά στις δικές σου φαντασιώσεις. Όσο σκληρό κι αν φαίνεται, πρέπει να τιθασεύσεις για λίγο το συναίσθημα σου και να δουλέψεις με τη λογική σου, να παραδεχτείς πως ίσως μόνο εσύ βλέπεις την δυνατότητα μιας σχέσης και όχι απαραίτητα το πρόσωπο που ενδιαφέρεσαι. Θέσε πιο ρεαλιστικά πρότυπα στην αναζήτηση μιας σχέσης και μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά.

Παρθένος: 23 Αυγούστου ~ 22 Σεπτεμβρίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ήλιος Σε σχέση Μια πολύ ευχάριστη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα και το ταίρι σου. Ότι αρνητικό υπήρχε μέχρι σήμερα εξαφανίζεται ως δια μαγείας και ανατέλλουν μέρες ρομαντισμού και τρυφερότητας. Αν είχατε απομακρυνθεί από τυχόν μικροπαρεξηγήσεις τώρα θα έρθετε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τον χαμένο σας χρόνο. Η σχέση θα γεμίσει αισιοδοξία και θα κάνετε πολλά ευχάριστα σχέδια για το μέλλον. Θα σκεφτείτε έντονα πως είναι καιρός να μοιραστείτε την ίδια στέγη.

Χωρίς σχέση Πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και μεγάλη τύχη θα φέρει αυτή η εβδομάδα στα αισθηματικά σου. Θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιο πολύ ενδιαφέρον άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Αν υπάρχει ήδη κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει θα σου κάνει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Φρόντισε να έχεις τα μάτια και τα αυτιά σου σε ετοιμότητα γιατί πραγματικά αυτή την εβδομάδα η τύχη είναι με το μέρος σου.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου ~ 22 Οκτωβρίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Σκύλος Σε σχέση Αυτή την εβδομάδα αρχικά θα αναρωτηθείς αν και κατά πόσον το ταίρι σου είναι πιστό. Οι απαντήσεις όμως που θα πάρεις θα είναι απολύτως ενθαρρυντικές. Θα νιώσεις ότι δίπλα σου έχεις έναν άνθρωπο που θα είναι πάντα στο πλάι σου και στις χαρές και στις λύπες. Η καρδιά σου θα γεμίσει από ένα αίσθημα εμπιστοσύνης προς το άτομό του και αυτό θα σε οδηγήσει σε στιγμές χαράς και γαλήνης.

Χωρίς σχέση Η διάθεσή σου για περιπέτειες έχει ξεθωριάσει και αυτό που θέλεις είναι να βρεθείς δίπλα σε ένα άτομο οικείο και πιστό που να μπορέσει να σε κερδίσει αποδεικνύοντας ότι πέρα από το ερωτικό κομμάτι μπορεί να είναι και σε φιλικά πλαίσια. Ίσως να σου γίνει ενδιαφέρουσα πρόταση από άτομο που γνωρίζεις πολύ καιρό, αλλά δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι μπορεί να σε έβλεπε ερωτικά. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει πιθανών να καταλάβεις ότι δεν σε βλέπει παρά μόνον φιλικά.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου ~ 21 Νοεμβρίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Κρίνα Σε σχέση Αυτή την εβδομάδα το ταίρι σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Θα σε βοηθήσει και θα σε καθοδηγήσει να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σε διάφορα πρακτικά σου ζητήματα. Αν η σχέση σας δεν είναι σε καλό επίπεδο είναι μια ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά του και να ζητήσεις την βοήθεια του. Οι συμβουλές του θα σου φανούν πολύ χρήσιμες και θα σε οδηγήσουν στο ποθητό αποτέλεσμα. Αυτό θα σας δέσει πολύ περισσότερο και θα μπορέσετε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη του ενός προς τον άλλον.

Χωρίς σχέση Οι δυσκολίες της τελευταίας περιόδου σε έχουν κάνει να αποζητάς ανθρώπους που θα μπορέσουν να σε συμβουλέψουν και να σε καθοδηγήσουν. Ένας τέτοιος άνθρωπος θα έρθει στην ζωή σου αυτή την εβδομάδα. Ένα πρόσωπο με φιλοδοξίες και μεγάλη επιρροή θα σε πλησιάσει έχοντας μαγνητιστεί από την παρουσία σου και θα θελήσει να μπει στη ζωή σου με δυναμικό τρόπο. Θα πρέπει να δείξεις λίγη προσοχή γιατί ίσως σου υποσχεθεί περισσότερα από αυτά που μπορεί να κάνει στην πραγματικότητα.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου ~ 21 Δεκεμβρίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δέντρο Σε σχέση Αν πέρασες ένα διάστημα όπου ένιωθες ανασφάλεια και αβεβαιότητα στη σχέση σου, θα δεις αυτή την εβδομάδα να υποχωρούν οι ανησυχίες σου και το κλίμα να βελτιώνεται. Θα συνειδητοποιήσεις τα δυνατά σημεία που σε φέρνουν κοντά με το ταίρι σου και θα δουλέψεις στην ενδυνάμωση των συναισθημάτων και της εμπιστοσύνης μεταξύ σας. Θα έχεις την δυνατότητα να φτάσεις την ρίζα των προβλημάτων και να τα αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά, κάνοντας ένα νέο ξεκίνημα.

Χωρίς σχέση Νιώθεις πως η ερωτική σου ζωή μπαίνει πλέον σε μια πιο σταθερή βάση και τα πράγματα είναι πιο σαφή και ξεκάθαρα. Θα έχεις την δυνατότητα μέσα από μια νέα γνωριμία να βάλεις τις σωστές βάσεις για να ξεκινήσεις μια πολύ δυνατή σχέση που θα σε μαγέψει. Ο νέος έρωτας θα σε βοηθήσεις να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και να βελτιωθείς ως άτομο. Οι εξελίξεις θα είναι αργές και σταθερές με αποτελέσματα που θα διαρκέσουν στο χρόνο.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου ~ 19 Ιανουαρίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Δρεπάνι Σε σχέση Αν νιώθεις πως η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, θα πάρεις δραστικές αποφάσεις και θα βάλεις σε μια τάξη τη σχέση σου. Θα απαιτήσεις να σταματήσουν συμπεριφορές που σε στεναχωρούν και που είναι τοξικές για την εξέλιξη αυτής της σχέσης. Μπορεί το ταίρι σου να σε πιέζει αρκετά και να προσπαθεί να περιορίσει την ελευθερία σου, κάτι που πλέον θα σταματήσεις να ανέχεσαι όσα συναισθήματα κι αν έχεις. Βέβαια πριν πάρεις τις τελικές σου αποφάσεις, αναρωτήσου μήπως φέρνεις και εσύ ευθύνη για αυτή του την συμπεριφορά.

Χωρίς σχέση Θα απομακρυνθείς από πρόσωπα και καταστάσεις που πλέον βλέπεις πως δεν σου προσφέρουν τίποτα απολύτως και θα διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν, αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου. Μπορεί προς τα έξω να βγάζεις μια απόλυτη και απότομη συμπεριφορά που να εμποδίζει προσεγγίσεις από άτομα που θέλουν να σε πλησιάσουν. Αν θέλεις να κάνεις μια νέα γνωριμία, πρέπει να χαλαρώσεις λίγο τους τόνους σου και να μην αφήνεις τις κακές εμπειρίες να θολώνουν την κρίση σου.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου ~ 18 Φεβρουαρίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σπαθιά Σε σχέση Η εβδομάδα σου δίνει πολλά εφόδια για να περάσεις όμορφες και ήρεμες στιγμές με το άλλο σου μισό, με όσο το δυνατόν λιγότερες τριβές γίνεται, που αν προκύψουν θα αφορούν θέματα οικονομικών. Το θετικό είναι πως θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας και ως εκ τούτου θα μπορέσετε να συζητήσετε σε ήρεμους τόνους και να λύσετε θέματα που στο παρελθόν αποτέλεσαν αιτία εντάσεων.

Χωρίς σχέση Θα εκπέμπεις θετικότητα, αισιοδοξία και αγάπη που θα προσελκύσει νέα άτομα στη ζωή σου και πολύ πιθανόν ένα νέο έρωτα που θα σε συναρπάσει. Το πρόσωπο αυτό θα σε διεγείρει πολύ διανοητικά και θα ξυπνήσει το πάθος που κρύβεις μέσα σου. Μπορεί να μην έχει σίγουρη κατάληξη, αλλά θα το ρισκάρεις γιατί θα αναγνωρίσεις πως είναι κάτι ιδιαίτερο και δε θα θέλεις να χάσεις την ευκαιρία.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου ~ 20 Μαρτίου Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φίδι Σε σχέση Η επιστροφή ενός προσώπου που σε είχε στιγματίσει στο παρελθόν, θα ταρακουνήσει το δεσμό σου και θα σου φέρει πολλά διλήμματα. Ακόμη και αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στη σχέση σου, δε θα πρέπει να επιτρέψεις στο παρελθόν σου να χαλάσει μια πιθανή καλή μελλοντική πορεία. Αντί να τρέξεις σε μια αγκαλιά για παρηγοριά, που είναι γνώριμη αλλά που δεν έχει πλέον κάτι καινούργιο να σου δώσει, κάνε ό,τι χρειάζεται για να διαφυλάξεις την σχέση σου.

Χωρίς σχέση Ένα πρόσωπο έρχεται να ανάψει φωτιές στην καρδιά και στην ζωή σου. Η έλξη που θα νιώσεις θα είναι μοιραία, αλλά οι συνθήκες ενδέχεται να μην σου επιτρέψουν να εκδηλώσεις όσα αισθανθείς στον βαθμό και με τον τρόπο που θα ήθελες. Ναι μεν θα υπάρχει αμοιβαιότητα και αυτό είναι κάτι που θα το καταλάβεις από την πρώτη στιγμή, για κάποιο λόγο ότι γίνει μεταξύ σας θα πρέπει να παραμείνει μυστικό για αρκετό καιρό. Πρόσεχε όμως γιατί η φωτιά μπορεί να σε κάψει, αν μπεις σε αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχει γυρισμός.

Πηγή: astropedia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments