Αθλητισμός

Champions League: This is… Salah!

Champions League: This is… Salah!
Λίβερπουλ - Ρόμα 5-2: Εμφάνιση για... επιγραφή στα αποδυτήρια του Anfield έκανε ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος έβαλε δύο γκολ και μοίρασε δύο ασίστ στην εμφατική νίκη επί της Ρόμα στον πρώτο ημιτελικό του Champions League, δίνοντας την ευκαιρία στη Λίβερπουλ να βρίσκεται με το ένα πόδι στον τελικό του Κιέβου. Δύο γκολ ο Φιρμίνο και ένα ο Μανέ για τη Λίβερπουλ, σκόρερ για τη Ρόμα οι Τζέκο και Περότι, με τους Ιταλούς να βρίσκουν δικλείδα... ζωής στα τελευταία δέκα λεπτά.

ΛίβερπουλΡόμα 5-2: Στο Anfield η Ρόμα ήταν εκείνη που έδειχνε να έχει πιο σίγουρα πατήματα στα πρώτα λεπτά και μάλιστα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 19ο λεπτό με τον Κολάροφ να σημαδεύει με το σουτ εκτός περιοχής στο δοκάρι του Λόρις Κάριους. Από το 25ο λεπτό και έπειτα, το γήπεδο έγειρε για λογαριασμό των γηπεδούχων, με τον Μοχάμεντ Σάλαχ να προειδοποιεί και εν τέλει να σκοράρει με μαγικό τρόπο στο 36′, δίνοντας το προβάδισμα στους reds. Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, ο Αιγύπτιος άσος διπλασίασε τα τέρματα της Λίβερπουλ, με εξαιρετική ενέργεια στην αντεπίθεση (2-0, 45′).

Το άστρο του Μοχάμεντ Σάλαχ έλαμψε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Άρνολντ να πασάρει για τον Σάλαχ και εκείνος με μια απλή κίνηση να σερβίρει στον Μανέ, που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 3-0 για τη Λίβερπουλ (57′), που αποδείκνυε ότι το Anfield είχε γείρει για τα καλά στην πλευρά των γηπεδούχων. Φυσικά, ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ δεν σταμάτησε εκεί, καθώς τρία λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Φιρμίνο να λάβει το δώρο του συμπαίκτη του, γράφοντας το 4-0 (61′). Το μαγικό διάστημα της Λίβερπουλ συνεχίστηκε, με το 5-0 να έρχεται μέσω του κεφαλιού του Φιρμίνο (69′).

Στο 76ο λεπτό, όλο το γήπεδο χειροκρότησε τον ”αυτοκράτορα Σάλαχ” ο οποίος έπαιρνε τον δρόμο για τα αποδυτήρια, έχοντας κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά που απαιτούνταν. Όμως, η Ρόμα που έμοιαζε για τα καλά στριμωγμένη στα σχοινιά και αντιμετώπιζε το φάσμα ιστορικής συντριβής βρήκε τρόπο να αντιδράσει. Πρώτιστα στο 81ο λεπτό, με τον Ναϊνγκολάν να σερβίρει στον Τζέκο ο οποίος έδειξε την κλάση του μειώνοντας σε 5-1. Λίγο αργότερα, ο Περότι εκτέλεσε πέναλτι γράφοντας το τελικό 5-2 (86′), σε ένα παιχνίδι αποθέωση του ποδοσφαίρου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments