Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Αστρολόγος 25-27/04 Καρμικες Προσφορες Και Εμμονες
Αστρολόγος 25-27/04 Καρμικες Προσφορες Και Εμμονες | Pagenews.gr
Pagenews Team

Αστρολόγος 25 Απριλίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Κρόνο (στους Κριό / Αιγόκερω)

Οι σκέψεις σας, οι ιδέες και η επικοινωνία σας πρέπει να γίνουν δομημένες, ορθολογικές και διακριτικές, αν και αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο να επιτευχθεί.

Μπορεί να χρειαστεί να προσπαθήσετε ακόμη περισσότερο για να περάσετε το μήνυμά σας τώρα, καθώς οι άλλοι μπορεί να είναι επιφυλακτικοί στις ιδέες σας ή μπορεί να μην είναι εξοικειωμένοι με τις βασικές έννοιες.

Είναι μια εποχή που πρέπει να είστε σαφείς, αντικειμενικοί και ρεαλιστικοί στην επικοινωνία και τη σκέψη σας, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να το κάνετε αυτό χωρίς να υπερβάλετε και να γίνεστε άκαμπτοι, αυταρχικοί ή υπερβολικά επιφυλακτικοί.

Αν βρείτε τον εαυτό σας να κολλάει σε μια απαισιόδοξη στάση, μπορεί να λυγίζετε υπό το βάρος της μελαγχολίας… Ή μπορεί να σημαίνει ότι χωνεύετε ορισμένες σκληρές πραγματικότητες και αποφάσεις και ότι νιώθετε τη σοβαρότητα των επιπτώσεων.

Αλλά, επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν παίρνετε τον εαυτό σας και την κατάστασή σας πολύ στα σοβαρά. Εφαρμόζοντας τις καλύτερες προσπάθειές σας μπορεί να είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος, ειδικά σε οτιδήποτε αφορά την επικοινωνία, τη γραφή, την οργάνωση ή τη λογική.

Αστρολόγος 26 Απριλίου – Ο Άρης σε σύνοδο με τον Πλούτωνα ( στον Αιγόκερω)

Αυτή η διέλευση φέρνει έναν ασταθή και ισχυρό συνδυασμό πηγών ενέργειας, με τεράστιες δυνατότητες τόσο για δημιουργική θεραπεία όσο και για καταστροφική ζημιά. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργική ορμή για μια μετασχηματιστική αλλαγή που θα προέλθει από μια βαθιά, υποκείμενη αλήθεια και από την άνευ όρων αποδοχή του εαυτού μας με όλα του τα ελαττώματα.

Στη χειρότερη περίπτωση, αυτή η ενέργεια μπορεί να είναι σκληρή, βίαιη ή αδυσώπητα εμμονική, με στόχο να επιβάλει την εξουσία και τον έλεγχο πάνω στους άλλους. Το πώς θα τη βιώσετε θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το πώς αντιμετωπίζετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας. Είστε τόσο προσκολλημένοι στο αποτέλεσμα που επικεντρώνεστε μόνο στις εξωτερικές επιδράσεις και στα αποτελέσματα;

Ή μπορείτε επίσης να επικεντρωθείτε στην ενίσχυση της δύναμης που πηγάζει από μέσα σας, έτσι ώστε η επιθυμητή αλλαγή να ξεκινήσει από τον εαυτό σας; Η παρόρμηση να εκφράσετε τα σεξουαλικά, τα παθιασμένα και τα προσωπικά σας συναισθήματα είναι επίσης πολύ δυνατή τώρα.

Διασκεδάστε, αλλά μη ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε και την κρίση σας. Οι δυνάμεις της πειθούς σας μπορεί να γίνουν έντονες και ισχυρές τώρα… αλλά καθώς αυτή η διέλευση ισχύει για όλους, το ίδιο συμβαίνει και στους άλλους. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε ανταγωνισμό (σκεφτείτε τη «Μάχη των Τιτάνων») ή σε ένα ισχυρό μίγμα παθιασμένης δημιουργικότητας (σκεφτείτε την «αλχημική μεταμόρφωση»). Ποιο θα επιλέξετε;

Αστρολόγος 27 Απριλίου – Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (στους Κριό / Λέων)

Σήμερα και μέχρι και μερικές ημέρες πριν και μετά τη διέλευση αυτή τα πράγματα μπορεί να αρχίσουν να βγάζουν νόημα. Αυτά που διαβάζετε, ακούτε και παρατηρείτε μπορεί να φαίνονται πιο ξεκάθαρα και η ικανότητά σας να τα εκφράσετε με λέξεις θα ρέει πιο εύκολα.

Μπορεί να εντοπίσετε και να καταλάβετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τις ιδέες σας που μπορούν να σας προωθήσουν παραπέρα στη διαδρομή σας, προς όποιον προορισμό κι αν έχετε επιλέξει να ακολουθήσετε. Ωστόσο, ένας έλεγχος της πραγματικότητας για το αν θα πρέπει να πραγματοποιήσετε αυτές τις ιδέες θα ήταν συνετός. Γράψτε τις καλύτερες ιδέες σας για να τις σκεφτείτε αργότερα.

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018