Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Ερωτικές προβλέψεις για το βράδυ της Τετάρτης για όλα τα ζώδια
Ερωτικές προβλέψεις για το βράδυ της Τετάρτης για όλα τα ζώδια | Pagenews.gr
Pagenews Team 25 Απριλίου 2018, 16:41 25 Απριλίου 2018, 16:41

Προβλέψεις Σκέψεις Προθέσεις Κινήσεις 20:00 έως 24:00

Προβλέψεις Κριός

Έχετε χτίσει μια καταπληκτική ψυχολογία, που τώρα και μετά από αυτόν τον δύσκολο χωρισμό, τίποτα δεν θα σας ξανα – σταματήσει.

Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ταύρος

Μάλλον έχει έρθει η ώρα να ανοίξετε το στόμα σας και να μιλήσετε πιο ανοιχτά, για όλα αυτά που σας ενοχλούν παρατεταμένα πλέον στις συμπεριφορές του ανθρώπου σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Δίδυμοι

Πολύς ο κόσμος που υπάρχει γύρω σας, και σας θέλει κοντά του. Αυτό μπορεί να είναι φιλία, νέα συνεργασία, αλλά και ένας επίμονος παλιός έρωτας.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Καρκίνος

Μην δίνετε και τόση βαρύτητα σε αυτά που πιάνουν τα αυτιά σας, γύρω από την σχέση σας αλλά και τον άνθρωπο σας. Σας ζηλεύουν πολύ!
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Λέων
Είστε μόνο για δύσκολες καταστάσεις εσείς. Άλλωστε και αυτή η ερωτική σχέση που έχετε αυτήν την εποχή, σας έχει βάλει τα γυαλιά.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλεψεις Παρθένος

Θα πρέπει να ρίξετε μια πιο σοβαρή και αναλυτική ματιά, στο τι έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας και τι άλλο μπορεί να βελτιωθεί.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλέψεις Ζυγός

Όσα και να πείτε, όσο και να εκνευριστείτε τίποτα δεν θα αλλάξει, αν το ταίρι σας, δεν είναι ακόμη έτοιμο να προχωρήσει σε αλλαγές που είναι σοβαρές.
Ερωτική έλξη: 10/10

Προβλεψεις Σκορπιός

Δίνετε πολλά σε αυτόν τον δεσμό και ακόμη δεν έχετε εισπράξει, αυτά που σας αξίζουν. Από τον νέο μήνα, ξεκινήστε συζητήσεις, που θα ξεκαθαρίσουν το μέλλον σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Τοξότης

Είσαστε πραγματικά στα σκοτάδια, και δεν έχετε καμία εικόνα για το τι μπορεί να θέλει ο άνθρωπος σας, από εσάς. Είστε αυτοί, που μπορείτε να δώσετε λύσεις.
Ερωτική έλξη: 9/10

Προβλεψεις Αιγόκερως

Αυτό το ερωτικό μυστήριο που υπάρχει σε αυτήν την νέα σχέση, σας έχει εξάψει την φαντασία. Είναι θέμα μόνο λίγων ημερών …να έρθετε πολύ πιο κοντά.
Ερωτική έλξη: 7/10

Προβλέψεις Υδροχόος

Μόνο μέσα από την γλυκύτητα σας, και τους θετικούς σας λόγους…θα φέρετε και πάλι το ερωτικό κλίμα, μέσα στον δεσμό – γάμο σας.
Ερωτική έλξη: 8/10

Προβλέψεις Ιχθείς

Μάλλον προβάλετε κάποιες τεχνητές αντιστάσεις, για να μην επανασυνδεθείτε ακόμη, με τον πρώην σας. Θέλετε πρώτα να σιγουρευτείτε για κάποια πράματα.
Ερωτική έλξη: 8/10

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018