Ζώδια

Ερωτικές Συναστρίες Για Όλα Τα Ζώδια – Μάιος

Ερωτικές Συναστρίες Για Όλα Τα Ζώδια – Μάιος
Ερωτικές Συναστρίες για όλα τα ζώδια – Μάιος.

Ζώδια Ο μήνας που δηλώνει και προ – αναγγέλλει το Καλοκαίρι, που πλησιάζει.

Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης, όλα τα ζώδια θα έχουν την ευχέρεια για καθοριστικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής τους.

Πιο αναλυτικά:Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Φωτιάς:Είσαστε αρκετά ταλαιπωρημένοι, από την μάχη που δίνετε καθημερινά στα οικονομικά σας πεδία. Από τον νέο μήνα, αυτό αλλάζει και σας επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερη άνεση, αλλά και να είστε και με τον άνθρωπο σας, πιο κοντά σαν ζευγάρι.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης:Είσαστε αναστατωμένοι με όλα αυτά που έχουν συμβεί στην προσωπική ζωή, του συντρόφου σας, αλλά από τις επόμενες εβδομάδες, αυτό θα αλλάξει, και πάλι η κανονική σας καθημερινότητα, θα είναι παρούσα. Χρήμα και σπουδές, κινούνται με τους δικούς σας ρυθμούς.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:Από τις πιο καλές ερωτικές ιστορίες, είναι η δική σας, που θα έχει και ένα αίσιο τέλος, μέσα από μια δέσμευση – γάμο, εντός του Καλοκαιριού. Σε αυτό θα συμβάλουν και οι ανοδικές τάσεις των οικονομικών σας καταστάσεων, λίαν συντόμως.

Ζώδια της Φωτιάς σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:Τίποτα δεν είναι δύσκολο για τον δικό σας ζωδιακό συνδυασμό. Θα δείτε μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές που θα έρθουν από τον άνθρωπο σας, που σιγά – σιγά κλείνει τις πόρτες στο παρελθόν… και δίνει απόλυτη προτεραιότητα σε εσάς και τον δεσμό σας.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια της Γης:Με τόσους ανάδρομους πλανήτες μέσα στον συγγενή Αιγόκερω, ακόμη και όσοι από εσάς, έχουν χωρίσει ή απομακρυνθεί από το ταίρι τους, θα βρουν τις δικαιολογίες- αφορμές για αισθηματική και πάλι πλησιάσματα, που θα φέρουν τις επανασυνδέσεις.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:Ξέρετε τι καταστάσεις έχουν συμβεί όλο αυτό το προηγούμενο χρονικό διάστημα, άρα από τον νέο μήνα, γνωρίζετε και τι πρέπει να αποφύγετε. Το καλό είναι, ότι στο ίδιο μήκος κύματος, είναι και ο άνθρωπος σας, που θέλει κάτι πιο σοβαρό να σας ανακοινώσει από τον νέο μήνα του Μαΐου.

Ζώδια της Γης σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:Χαρές και όλων των ειδών οι διευκολύνσεις παραμονεύουν να στρωθούν στο μονοπάτι σας. Αυτό θα δώσει και στον δεσμό σας, μια μεγαλύτερη δυναμική, για να κάνει αλλαγές, που σίγουρα θα φέρουν και τις πολυπόθητες δεσμεύσεις, ίσως και μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες.

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά να σας πει και να σας εκφράσει, άρα ιδανικά ακούστε τον, σαν να είναι ο καλύτερος σας φίλος. Είναι κάποιες ανασφάλειες δικές του για το μέλλον, που όμως με την σταδιακή βελτίωση που πλησιάσει στα εργασιακά του, όλα θα λυθούν. Λίγη υπομονή και από τις δύο πλευρές.

Ζώδια του Αέρα σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Αέρα:Η καλή ροή του Απριλίου, συνεχίζεται και μέσα στον Μάιο, και ακόμη καλύτερα. Τα ζευγάρια, θα έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για το μεταξύ τους, και πιθανόν και να έρθουν και οι συζητήσεις, γύρω από κάτι πιο επίσημο μέσα στο Θέρος. Οι χιλιομετρικές αποστάσεις, που τυχόν να υπάρχουν…θα μηδενιστούν.

Ζώδια του Νερού σε ερωτική συναστρία με ζώδια του Νερού:Ο νέος μήνας έχει πολλά να σώσει στην δική σας ερωτική συναστρία. Αυτό σημαίνει ότι οι επικοινωνίες μέσα στα ζευγάρια, θα ενισχυθούν και οι συναντήσεις, θα είναι πιο πολλές. Κάπως έτσι και με αυτήν την οικειοποίηση, θα προκύψουν γάμοι – συγκατοικήσεις, μέχρι και απόγονοι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments