Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Χαμός με τη φωτογραφία συνδικαλιστή που «πατάει» τον Άγνωστο στρατιώτη
Χαμός με τη φωτογραφία συνδικαλιστή που «πατάει» τον Άγνωστο στρατιώτη | Pagenews.gr
Κώστας Καλλιαντέρης

Θύελλα αντιδράσεων έχει φέρει μια φωτογραφία που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media και δείχνει έναν άνδρα να πατά με το ένα του πόδι στο κενοτάφιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ την ίδια ώρα παίζει το κομπολόι του σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Είναι μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας των εργαζομένων της ΓΕΝΟΠ κατά της πώλησης μονάδων της ΔΕΗ. Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ έκαναν πορεία χθες (25.04.2018) έως τη Βουλή και μάλιστα άδειασαν λιγνίτη μπροστά από το Μνημείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η φωτογραφία δεν άργησε να κάνει την εμφάνισή της στα social media. Χρήστες του twitter και του Facebook την ανέβασαν και τη συνόδευσαν με οργισμένα σχόλια για την ασέβεια του άνδρα που πάτησε στο κενοτάφιο μπροστά από το μνημείο.

Ένας από εκείνους που αντέδρασαν και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. «Η εικόνα της παρακμής της Ελλάδος σε μία φωτογραφία… δείτε την απάθεια με την οποία πατά το πόδι του ο βέβηλος…», έγραψε. 

Ήταν από τα πιο… κόσμια σχόλια που συνόδευσαν τη φωτογραφία. Υπήρξαν κι άλλα. Δείτε μερικά από αυτά…

«Ο άγνωστος στρατιώτης νιώθει χρήσιμος για τον Νεοέλληνα στην τοποθεσία Σύνταγμα»

«Άγνωστος συνδικαλιστής. 2018»

«Ήρθαν τα μνημόνια και δεν μπορούμε να παίξουμε το κομπολόι μας με άνεση να πούμε»

«Ο άγνωστος κομπολογοπαίχτης της ΔΕΗ».

«Άγνωστος στρατιώτης vs γνωστού λαμογιοσυνδικαληστή…»

«Στον τάφο του Ανδρέα όμως δεν θα το έκανε ποτέ αυτό… Βλέπεις αυτός τον διόρισε, ενώ ο Άγνωστος Στρατιώτης δεν του είναι τίποτα …. παραμένει άγνωστος»

Ετικέτες: 


2018