Ζώδια

Τα 6 πιο αναξιόπιστα ζώδια

Τα 6 πιο αναξιόπιστα ζώδια
Άσπρο λένε; Μπορεί να εννοούν και μαύρο.

Έχει το ψέμα έτοιμο. Θα το αραδιάσει με την πρώτη ευκαιρία για να σωθεί, για να γλιτώσει τη μανούρα, για να τη βγάλει «καθαρή». Σε προλαβαίνω, ουδείς αναμάρτητος, όλοι τα λέμε τα ψεματάκια μας. Αλλά εδώ μιλάμε για περιπτώσεις που δίνεις το χέρι σου και ψάχνεις μετά, να δεις μπας και λείπει κανένα δάχτυλο. Ψέματα υπάρχουν πολλών ειδών, «λευκά», ασυγχώρητα, κατά συνθήκη. Το ήθος του καθενός θα τον εμποδίσει ή θα τον παροτρύνει να το ξεστομίσει. Και το ζώδιό του, θα σου συμπληρώσω εγώ. Γιατί σύμφωνα με τα άστρα, τα εξής έξι ζωδιάκια είναι «μανούλες» στην παρόλα και τα λένε ανερυθρίαστα. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται και στην περίπτωση των παρακάτω ζωδίων, κράτα επιφυλάξεις και μικρά καλάθια.

ΔίδυμοςΨεύτες δεν τους λες τους Δίδυμους με την απόλυτη έννοια της λέξης, απλά να, αυτά τα «Θα» που ξαμολάει, μην τα παίρνεις και τοις μετρητοίς. Γενικότερα μην δένεις κόμπο ό,τι σου λέει, γιατί την επόμενη μέρα μπορεί να τα αρνηθεί.

ΚαρκίνοςΟ Καρκίνος είναι ψεύτης. Θα σου κρύψει με άνεση ό,τι θα σε πληγώσει- κι ό,τι θα τον φέρει σε θέση δύσκολη. Έχει μεγάλη φαντασία και θέλει να τα έχει όλα. Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Λέει το ψέμα κυρίως σε περιπτώσεις που πιέζεται ή όταν θέλει να αποφύγει τους μπελάδες.

ΖυγόςΌχι για εκείνον, για σένα. Ο Ζυγός θα πει ψέματα για να σε προστατεύσει ή για να μην χαλάσει καρδιές. Αυτό βέβαια δεν τον κάνει ένα 100% ζώδιο. Αν τον πληγώσεις, θα σου το πει πιο εύκολα, και κυρίως χωρίς ενοχές. Ας πρόσεχες λοιπόν.

ΛέωνΤο Λιοντάρι πουλάει τον εαυτό του με πολλή μαεστρία. Θα σε πείσει ότι κάνει τα πάντα καλύτερα από τον οποιοδήποτε, κι ας μην έχει ιδέα. Έχει μάθει να σκέφτεται και να πράττει σαν νικητής, δεν ξέρει και δεν μπορεί να χάνει, οπότε καταλαβαίνεις πως στην προσπάθειά του να κερδίσει θα τα παίξει όλα για όλα.

ΑιγόκερωςΕίναι γενικώς ειλικρινείς, το ψέμα δεν το σηκώνουν, αλλά στα μικρά ψεματάκια οι Αιγόκεροι είναι «μανούλες». Θα το καταλάβεις όταν θα σου ζητήσουν δανεικά για να πληρώσουν το τηλέφωνο (γιατί θα έχουν φάει όλα τα λεφτά τους στα λούσα) ή όταν θα κλείσετε ραντεβού για καφέ στις 8 και ‘κείνοι θα ‘ρθουν στις 9 γιατί «έτσι είχαν καταλάβει».

ΙχθύςΝαι, γλυκό και συμπαθητικό το Ψαράκι αλλά ιδιαιτέρως μουλωχτό. Ξέρει να κρύβεται καλά μέσα στη μυστικοπάθειά του. Είναι τεχνίτης στο καλό ψέμα- και τα λέει τόσο καλά που δεν τα ανακαλύπτει ποτέ κανείς. Δεν θα σου πει ποτέ τις αλήθειες που θέλει μέσα στα μούτρα, ό,τι καταλάβεις κατάλαβες. Μεγάλη απάτη.

Πηγή: ladylike.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments