Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Χαρτομαντεία, Μεγάλο Ταρωσκόπιο Μάιος
Χαρτομαντεία, Μεγάλο Ταρωσκόπιο Μάιος | Pagenews.gr
Pagenews Team

Κριός: Ο Αυτοκράτορας

Οι σκέψεις και οι κινήσεις αυτού που θέλετε, λίαν συντόμως θα σας αποκαλυφθούν και όλη αυτή η αλήθεια, θα βγει στην επιφάνεια. Είστε αυτοί, που θα λάβετε τις περισσότερες προτάσεις για νέες σχέσεις, αλλά και εξέλιξη των υπαρχόντων φλερτ.
Ερωτική τύχη: 4/5

Ταύρος: Το Άρμα

Πολλά αυτά που πρέπει να ολοκληρώσετε πριν να έρθει το Καλοκαίρι. Ευτυχώς, τα οικονομικά – εργασιακά – σπουδές σας, τα έχετε δρομολογήσει σωστά, άρα το μόνο που απομένει είναι να έρθουν στον δρόμο σας, νέοι έρωτες και ποιοτικοί σύντροφοι.
Ερωτική τύχη: 5/5

Δίδυμοι: Οι Εραστές

Εσείς, όλο το προηγούμενο διάστημα, ήσασταν μόνοι σας και το απολαμβάνατε. Από τον καινούργιο μήνα, τα δεδομένα αλλάζουν υπέρ σας. Κάποιος φίλος συνεργάτης, θα σας εξομολογηθεί τον μεγάλο και αληθινό του έρωτα. Εσείς αποφασίζετε.
Ερωτική τύχη: 5/5

Καρκίνος: Η Αυτοκράτειρα

Με δύο ανάδρομους πλανήτες, και πολλές άλλες καταστάσεις υπέρ του ζωδίου σας, αν τελικά αυτό που είχατε ευχηθεί στο σύμπαν … ήταν μια εύκολη και ουσιαστική επανασύνδεση, μέχρι το δεύτερο 10ήμερο του μήνα Μαΐου θα την έχετε και …όχι μόνο!
Ερωτική τύχη: 4/5

Λέων: Ο Αρχιερέας

Καλό θα ήταν αυτές τις μέρες να αποφύγετε την πίεση στον άνθρωπο σας, που έχει μπλέξει με τα επαγγελματικά του θέματα. Ξέρει ότι πρέπει άμεσα να επιμεληθεί της σχέσης σας, και θα το κάνει. Εσείς που είστε μόνοι, θα βρεθείτε μέσα σε νέες κοινωνικές επαφές, άκρως ενδιαφέρουσες.
Ερωτική τύχη: 4/5

Παρθένος: Το Αστέρι

Ούτε και εσείς, πιστεύετε στην τύχη και στις συμπτώσεις. Αυτό θα σας το επιβεβαιώσει, κάποιον που κάνει ότι μπορεί για να σας βλέπει, καθώς είναι ήδη ερωτευμένος μαζί σας. Μπορεί σε κάποιους αυτή η κατάσταση, να ακουμπά σε μια παλιά του ιστορία.
Ερωτική τύχη: 5/5

Ζυγός: Ο Ήλιος

Οι δηλώσεις που σας έχει κάνει ο αγαπημένος σας, από το πρώτο 15μερο του Μαΐου θα γίνουν και πράξη. Το παρελθόν του, τελειώνει και δεν θα σας ξανα – απασχολήσει αλλά, και τα οικονομικά του, θα στηρίξουν την κοινή σας πορεία…ίσως και μέχρι έναν γάμο.
Ερωτική τύχη: 5/5

Σκορπιός: Η Εγκράτεια

Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας, είναι αυτή την περίοδο μόνοι τους, και έτσι θέλουν να συνεχίσουν. Άλλωστε θα είναι και τόσες πολλές οι επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, που ούτε καν θα σκεφτούν για το τώρα, να ξεκινήσουν κάτι νέο ερωτικό.
Ερωτική τύχη: 4/5

Τοξότης: Ο Τρελός

Η φαντασία και το μυαλό σας, έχει ήδη στήσει το ιδανικό σενάριο, μέσα στο οποίο, θα κινηθείτε εσείς και ο άνθρωπος σας. Αυτό είναι και κάτι που θα το δεχτεί η άλλη πλευρά της σχέσης, με ανοιχτές τις αγκάλες. Σίγουρα και τα πιο σταθερά οικονομικά σας, θα έχουν και αυτά τον ρόλο τους σε αυτήν τη υπόθεση.
Ερωτική τύχη: 5/5

Αιγόκερως: Η Σελήνη

Δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε μια εκκεντρική και ιδιαίτερη προσωπικότητα, που κινείται στους χώρους σας. Με τόσα περίεργα που συντελούνται μέσα στον ζωδιακό σας οίκο, όλα είναι πιθανά. Επίσης, κάποιοι θα καταφέρουν να τερματίσουν αρρωστημένες σχέσεις ετών.
Ερωτική τύχη: 5/5

Υδροχόος: Ο Κόσμος

Ο στόχος σας είναι να έχετε με τον άνθρωπο σας, ένα σίγουρο και σταθερό μέλλον, χωρίς άλλες εκπλήξεις, από το παρελθόν. Εσείς που θέλετε να καλυτερεύσετε τα οικονομικά σας, αλλάξτε στρατηγική και θα δείτε το χρήμα και τις ανέσεις να σας πλησιάζουν.
Ερωτική τύχη: 4/5

Ιχθείς: Ο Γητευτής

Είσαστε από τις πιο συγκροτημένες προσωπικότητες του κύκλου, και παρόλα αυτά, δεν έχετε καταφέρει να βρείτε ακόμη το κουμπί του ατόμου που αγαπάτε. Κάποια πράματα θέλουν τον χρόνο τους, αλλά και το κατάλληλο περιβάλλον για να ωριμάσουν.
Ερωτική τύχη: 4/5

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018