Ζώδια

Ζώδια Ερωτοπροβλέψεις Και Αποκαλύψεις 15 Ημερών

Ζώδια Ερωτοπροβλέψεις Και Αποκαλύψεις 15 Ημερών
Ζώδια Ερωτοπροβλέψεις και αποκαλύψεις για την πορεία σχέσεων και γάμων!

Αναλυτικές προβλέψεις 2 εβδομάδων, με κλασσική τράπουλα, για αισθηματικές υποθέσεις.

Κριός: Ο Άσσος Σπαθί* Έχετε πια τροποποιήσει τις σκέψεις και τις κινήσεις σας, έτσι ώστε και πάλι να ζεστάνετε την καρδιά του ανθρώπου σας. Έτσι και θα γίνει.

* Εσείς που αναζητάτε μια νέα αγάπη, θα έρθει και θα έχει όλα αυτά τα καλά γνωρίσματα που αποζητάτε, σε έναν σύντροφο ζωής.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Ταύρος: Το Δύο Κούπα* Το πρώτο βήμα για να γίνει αυτή η δύσκολη και περίπλοκη ερωτική επανασύνδεση, θα έρθει από τον άνθρωπο που αγαπάτε, και που έχει μετανιώσει για τα πάντα.

* Η οικονομική σας ζωή, θα πιάσει το ζενίθ, και αυτό θα είναι και ένα κίνητρο για να διευκολύνετε και τα αγαπημένα σας άτομα.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Δίδυμοι: Το Εφτά Κούπα* Το μυαλό σας θα γεμίσει με πολλές και σημαντικές πληροφορίες, για το άτομο που θέλετε, που όμως ακόμη και αυτό δεν έχει κάνει κάποια καταλυτική κίνηση, για να έρθετε πιο κοντά.

* Μην χάσετε τις ευκαιρίες που θα περάσουν από τα χέρια σας, για να φέρετε σε μια ισορροπία, την προσωπική και την εργασιακή σας καθημερινότητα.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Καρκίνος: Το Εννέα Σπαθί* Δεν θέλετε να μιλήσετε ακόμη. Ίσως και οι καταστάσεις στην ζωή καθημερινότητα του ατόμου που αγαπάτε, να μην μπορούν να δεχτούν αυτά που ζητάτε.

* Κάτι στον οικονομικό – εργασιακό σας τομέα, θα λυθεί υπέρ σας. Αυτό είναι και ένα σημαντικό γεγονός, που θα δώσει αέρα σε εσάς, να κάνετε τα νέα σχέδια σας.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Λέων: Το Τρία Καρό* Όλα αυτά που σας λένε, και πιο συγκεκριμένα το άτομο που θέλετε, θα πρέπει πρώτα να τα περάσετε από τον έλεγχο σας, αν είναι αλήθειες.

* Οι παρεξηγήσεις και οι λάθος συμπεριφορές, που έρχονται από άτομα που αγαπάτε θα λήξουν μέσα από την δική σας αδιαφορία, να συντηρήσετε προβλήματα παλιά.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος: Ο Άσσος Μπαστούνι* Αγαπάτε έναν άνθρωπο που ξέρετε και έχετε μέσα σας πια παραδεχτεί ότι είναι μια δύσκολη περίπτωση, που μάλλον θέλει τον χρόνο του για να ξεκλειδώσει.

* Το οικονομικό σας μέλλον είναι μόνο καλό. Ετοιμαστείτε για οικονομικές ανέσεις, που θα λύσουν κάθε μικρό – μεγαλύτερο σας πρόβλημα.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Ζυγός: Το Έξι Κούπα* Αποφύγετε τα μεγάλα ρήγματα μέσα στην σχέση σας, και αποφάσεις κάθετες, μόνο και μόνο για να ενεργοποιήσετε το ταίρι σας, που μάλλον έχει χαλαρώσει πολύ!

* Δουλεύετε πολύ και μάλλον αυτή είναι η θεραπεία σας, για να μην σκέφτεστε τα δύσκολα, που μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα γίνουν εύκολα …και στην αγάπη και στα οικονομικά.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Σκορπιός: Το Δέκα Σπαθί

* Εσείς είστε αυτοί, που τελικά θα αλλάξετε τις στατικές καταστάσεις με τον άνθρωπο που αγαπιέστε. Κάντε τις τελικές σας δηλώσεις … και αυτές θα γίνουν πράξη.

* Οι μέρες έχουν χαρές και συναντήσεις για τους χωρισμένους, που θα τους άνουν να βρούν πια τους σωστούς – μόνιμους τρόπους, για να είναι μαζί.

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Τοξότης: Το Οχτώ Μπαστούνι* Ένας κύκλος είναι αυτή η ζωή που…σύντομα θα σας φέρει σε συνάντηση, με το άτομο που ποτέ δεν σταματήσατε να αγαπάτε…και να σας αγαπάει.

* Ευκαιρίες θα έχουν όλοι, μέσα στο διάστημα αυτό να ξεκαθίσουν παρελθόν – οικονομικά και να διατηρήσουν… μόνο τις υγιείς καταστάσεις.

Εύνοια με ζώδια του Νερού

Αιγόκερως: Το Εννέα Καρό* Η ερωτική σας σχέση μπορεί να έχετε περάσει από πολλά δύσκολα στάδια και μικροχωρισμούς, αλλά είναι ασφαλής και έτσι θα συνεχιστεί.

* Οι μόνοι του ζωδίου, θα δεχτούν επιθετικό φλερτ από άτομο πολύ μεγαλύτερο ή σε θέση εξουσίας, και μέχρι να απαντήσουν θετικά.

Εύνοια με ζώδια της Γης

Υδροχόος: Το Οχτώ Σπαθί* Είσαστε γεμάτοι ανασφάλειες και άγχος για τα θέματα που αντιλαμβάνεστε ότι το ταίρι σας, δεν μπορεί να διώξει από την παράλληλη ζωή του.

* Η ασυνεννοησία θα υποχωρήσει και οι αγαπημένοι σύντροφοι, μέσα από το σπρώξιμο – υποστήριξη της μοίρας… θα ενωθούν μόνιμα.

Εύνοια με ζώδια της Φωτιάς

Ιχθείς: Το Πέντε Μπαστούνι* Κάποιος που έχει καιρό να σας δει, θα έρθει σύντομα να σας συναντήσει, όχι για να ζητήσει την φιλία σας, αλλά την μόνιμη και δεσμευτική σας αγάπη.

* Σίγουρα είναι μια καλή περίοδος για να κάνετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις. Τα χρήματα και οι ανέσεις δεν θα σας λείψουν!

Εύνοια με ζώδια του Αέρα

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments