Ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις Μαϊου για όλα τα ζώδια

Αισθηματικές προβλέψεις Μαϊου για όλα τα ζώδια
Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2018.

Αισθηματικές αστρολογικές μηνιαίες προβλέψεις Μαΐου 2018

Ευαισθησία και στοργή, ασφάλεια και φροντίδα κατακλύζουν την ερωτική σας ζωή καθώς η Αφροδίτη από τα μέσα του μήνα θα βρίσκεται στον συναισθηματικό Καρκίνο. Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μεγαλύτερη οικειότητα και εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας, θέλετε να μείνετε στο σπίτι, να αγκαλιάσετε τον αγαπημένο σας και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Εάν η ερωτική σας ζωή έχει σταματήσει ή εάν έχετε αποσυρθεί από το ερωτικό παιχνίδι, τα πράγματα αρχίζουν να ξεμπλοκάρουν καθώς συνειδητοποιείτε ότι πρέπει να αποδεσμευτείτε από το ζοφερό ερωτικό παρελθόν.

Η επιθυμία σας να φροντίσετε τους άλλους – ακόμα και την οικογένειά σας – θα είναι ισχυρότερη, ίσως ακόμα αποφασίσετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας ή να αγοράσετε νέα έπιπλα. Το σπίτι σας είναι ο ιερός χώρος σας, ένα μέρος που νιώθετε ασφαλείς. Ίσως ακόμα αγοράσετε ή πουλήσετε ακίνητη περιουσία ή συγκατοικήσετε με τον αγαπημένο σας. Μην εκπλαγείτε εάν αισθάνεστε περισσότερο ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ο αυτοπροστατευτικός χαρακτήρας του Καρκίνου τον κάνει να αποσυρθεί και να κρυφτεί όταν νιώθει διαισθητικά ότι δεν είναι αποδεκτός. Παρά ταύτα, η καρδιά σας θα είναι ανοιχτή, επιτρέποντάς σας να άρετε τις προκλήσεις και να δώσετε αγάπη πιο εύκολα.

Από τα μέσα του μήνα, ο Άρης εισέρχεται στον οραματιστή και επαναστατικό Υδροχόο όπου θα παραμείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς μέσα στο καλοκαίρι θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία. Τώρα είστε παθιασμένοι με τις ιδέες σας και με το να οραματίζεστε ένα καλύτερο μέλλον στην ερωτική σας ζωή. Έχετε πάθος στο να γνωρίσετε άλλους ανθρώπους και μπορεί ακόμη και να νιώσετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον μέσω της τεχνολογίας ή διαμέσου των φίλων σας. Θα συνδεθείτε με τους άλλους μόνο όταν υπάρχουν κοινά ιδανικά και αξίες, ένας μεγαλύτερος σκοπός και όραμα ζωής.

Απρόσμενες και συναρπαστικές εξελίξεις σας περιμένουν στην ερωτική σας ζωή, σας δίνεται η ευκαιρία για μια δημιουργική αλλαγή ή να ταρακουνήσετε το status quo, πιθανώς με έναν τρόπο πιο επαναστατικό και αντιδραστικό. Αυτό που θα συμβεί μπορεί να σας δώσει περισσότερη ελευθερία, ανεξαρτησία και χώρο για να κάνετε το δικό σας ή μπορεί να διαλύσει τα πάντα σε μια στιγμή. Σκεφτείτε αν οι πράξεις σας εξυπηρετούν τους στόχους σας ή όχι και πως χρησιμοποιείτε την ενέργειά σας, για την οικοδόμηση θετικών αλλαγών ή τη διάλυση;

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments