Ζώδια

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 28 έως 29/4/2018

Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 28 έως 29/4/2018
Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο από 28 έως 29/4/2018.

Ήδη από τις 26/4ου και για διάστημα 7 ημερών, που σημαίνει ότι περιλαμβάνεται και το Σαββατοκύριακο, ο Άρης βρέθηκε σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, επιδρά στην αύξηση της λίμπιντο αλλά μας υποδεικνύει ότι ρέπει να την κατευθύνουμε όχι ανεύθυνα, αλλά προς τις σωστές κατευθύνσεις, αφού παράλληλα μας προικίζει με την δυνατότητα να εμβαθύνουμε και να αποφεύγουμε τις λανθασμένες επιλογές.

Την Παρασκευή 27/4ου η Σελήνη εισέρχεται στον χώρο του Ζυγού και ευνοεί κυρίως τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους και δευτερευόντως τους Λέοντες και τους Τοξότες. Όλα όμως τα ζώδια δέχονται την ειρηνοποιό επίδραση και επιδιώκουν γαλήνη, συνύπαρξη, αντικειμενικότητα, καλές σχέσεις με όλους και συνεργασία. Το τρίγωνο που η Σελήνη σχηματίζει με την Αφροδίτη την ίδια ημέρα, μας κάνει να νοιώθουμε ευγενικά αισθήματα, αγάπη, τρυφερότητα, καλαισθησία, να εναρμονιζόμαστε με το Σύμπαν, ενώ αντίθετα, το τετράγωνο που η Σελήνη σχηματίζει το απόγευμα με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Ερμή, φέρνει αρνητισμό, σαρκασμό και κακεντρέχεια που καλό είναι να αποδιώξουμε.

Το Σάββατο 28/4ου, η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Ζυγό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Και πάλι αρνητισμός αλλά και παρορμήσεις να φερθούμε με σκαιότητα σε ανθρώπους που νοιώθουμε ότι μας βαραίνουν και θέλουμε να απαλλαγούμε από αυτούς. Αυτές οι συμπεριφορές δεν θα μείνουν αναπάντητες γιατί θα προκαλέσουν με την σειρά τους αλυσιδωτή αντίδραση αναλόγων αρνητικών συμπεριφορών εξ αιτίας των δικών μας.

Την Κυριακή 29/4ου, η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό, εμείς θα πρέπει να ελέγχουμε τον εαυτό μας κυρίως για αρνητικές αντιδράσεις, λόγω της φόρτισης και της έντασης που προκαλεί ο Σκορπιός με ζήλια, κτητικότητα και επιθετικότητα με την έξαρση της λίμπιντο που φέρνει. Το καλό είναι ότι μας προκαλεί διάθεση να εμβαθύνουμε στην ουσία των πραγμάτων και να βλέπουμε τα πάντα με σοβαρότητα. Εύνοια έχουν οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι.

Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:

ΚΡΙΟΣ

Παρορμητικό μου Κριαράκι, εκμεταλλεύσου την Παρασκευή ως το απόγευμα, με την Σελήνη στο Ζυγό σε τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους που ευνοούνται η επικοινωνία και η σύσφιξη σχέσεων, για να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Μετά η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και φορτώνεσαι δουλειές και υποχρεώσεις.

 Το Σάββατο με την Σελήνη στον Ζυγό να σχηματίζει τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλούνται σοβαρές εντάσεις στα επαγγελματικά σου και καλά θα κάνεις να μην ξεσπάσεις τα νεύρα σου στο ταίρι σου.

Την Κυριακή, που η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, σου βγαίνουν τάσεις εσωστρέφειας και καχυποψίας αλλά ανεβαίνει και η λίμπιντό σου. Αν διώξεις τις μαύρες σκέψεις από το μυαλό σου και εκδηλώσεις αισθήματα και επιθυμίες στο ταίρι σου θα περάσετε μια μέρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Αν δεν έχεις ταίρι, Παρασκευή και Κυριακή μπορείς να επιδοθείς στο αγαπημένο σου σπορ, το φλερτ, με μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας. Κάτι που θα ήταν καλύτερα να αποφύγεις το Σάββατο, κυρίως στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Η Αγγέλικα Γεωργίου μιλά τη γλώσσα της καρδιάς και της αλήθειας. Για να μιλήσεις μαζί της κάλεσε στο 14540 ή στείλε sms ΑΓΓΕΛΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Σταθερό και πεισματάρικο Ταυράκι μου, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ζυγό να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το μυαλό σου είναι στο πως θα βγεις να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Έλα, όμως που σε βαραίνουν οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, κυρίως από το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Θα πρέπει να διαχειριστείς και να μοιράσεις τον χρόνο σου έτσι ώστε να τα προλάβεις όλα.

 Το Σάββατο που η Σελήνη από τον Ζυγό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, το πρόγραμμά σου επιβαρύνεται ακόμα περισσότερο και εσύ είσαι μέσα στα νεύρα και την ένταση, και αν δεν καταφέρεις να συγκρατηθείς θα την πληρώσει το ταίρι σου.

Όμως την Κυριακή, που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, η σχέση σου παίρνει την πρωτιά, καθώς ζητάς αποδοχή και επιβεβαίωση από το ταίρι σου με αποτέλεσμα να ξαναζωντανεύετε την σχέση σας.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία με άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, την Παρασκευή, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και να μην το διαλαλήσεις. Το Σάββατο, λόγω του εκνευρισμού σου, καλύτερα να αποφύγεις τις αισθηματικές προσεγγίσεις, ενώ την Κυριακή μπορείς να επιδιώξεις, άνετα, μια νέα γνωριμία σε επαγγελματικό ή φιλικό χώρο. Η Αγγέλικα Γεωργίου μιλά τη γλώσσα της καρδιάς και της αλήθειας. Για να μιλήσεις μαζί της κάλεσε στο 14540 ή στείλε sms ΑΓΓΕΛΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πανέξυπνο και επικοινωνιακό μου Διδυμάκι, τη Παρασκευή το απόγευμα θα πρέπει να παλέψεις με απωθημένα από το παρελθόν σου που θα σου ξυπνήσει το τετράγωνο της Σελήνης στο Ζυγό με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και να χρησιμοποιήσεις την γοητεία και τον μαγνητισμό που θα σου κάνει δώρο το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, για να περάσεις μια εξαιρετική μέρα χαράς και διασκέδασης με το ταίρι σου.

Και το Σάββατο, που παραμένει η Σελήνη στον Ζυγό, τα αισθηματικά σου βρίσκονται στην κορυφή του ενδιαφέροντός σου. Όμως, μην επιτρέψεις να σε κάνει καχύποπτο και απότομο απέναντι στο ταίρι σου το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω, γιατί θα χαλάσεις την μέρα σας.

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, την Κυριακή, χάνεσαι μέσα στην ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μην αμελήσεις, ακόμα και έτσι, να βρεις λίγο χρόνο να χαλαρώσεις και να αφιερώσεις στο ταίρι σου, το χρειάζεσαι και εσύ και εκείνο.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, μην σπεύσεις να δώσεις όρκους. Μπορεί να αλλάξεις γνώμη αργότερα. Το Σάββατο θα πρέπει να αποφύγεις τις επιθετικές και παρορμητικές συμπεριφορές, ενώ την Κυριακή, κάποια επιτυχία στα αισθηματικά, θα σε ‘ανεβάσει’. Η Αγγέλικα Γεωργίου μιλά τη γλώσσα της καρδιάς και της αλήθειας. Για να μιλήσεις μαζί της κάλεσε στο 14540 ή στείλε sms ΑΓΓΕΛΑ στο 54529. Από Κύπρο κάλεσε 900-19-222. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητο και τρυφερό μου Καρκινάκι, την Παρασκευή η Σελήνη στο Ζυγό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους σου προκαλεί νοσταλγία για το ζεστό, καλομαγειρεμένο φαγητό της Μαμάς σου. Πάρε, λοιπόν, το ταίρι σου και κάνε μια επίσκεψη στο πατρικό σου το μεσημέρι. Μόνο πρόσεξε το απόγευμα να μην γίνεις πολύ αυστηρός/η με τον/την σύντροφό σου, εξ’ αιτίας του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, και τον/την στενοχωρήσεις.

Το Σάββατο με την Σελήνη από τον Ζυγό να σχηματίζει τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα από τον Αιγόκερω γίνεσαι νευρικός/η και απότομος/η. Συγκράτησε τα νεύρα σου, γιατί αν ξεσπάσεις στο ταίρι σου δεν ξέρεις τι αντιδράσεις θα έχεις από την πλευρά του/της.

Την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, θα έχεις την δυνατότητα να εκφράσεις τον έρωτά σου στο ταίρι σου και η σχέση σας θα είναι σαν να ξαναγεννιέται.

Αν είσαι ελεύθερος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, την Παρασκευή, να είσαι προσεκτικός/η γιατί μπορεί στην πορεία να φανεί ότι δεν ήταν ακριβώς αυτό που φάνηκε στην αρχή. Και το Σάββατο, θα πρέπει να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Αντίθετα, την Κυριακή μπορεί να ξεκινήσει μια επιτυχημένη σχέση, αρκεί εσύ να αποφύγεις τις υπερβολές. 

ΛΕΩΝΑρχοντικό μου, μεγαλόπρεπο Λιοντάρι, την Παρασκευή χρησιμοποιείς τα δώρα που σου χαρίζουν η Σελήνη από τον Ζυγό και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους, επικοινωνία, εκφραστικότητα, γοητεία, και ενθουσιάζεις και μαγεύεις τον/την σύντροφό σου. Πρόσεχε το απόγευμα γιατί το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου αλλάζει την διάθεση και γίνεσαι επικριτικός/η και απότομος/η απέναντι στο ταίρι σου χαλώντας το προηγούμενο κλίμα.

Το Σάββατο η Σελήνη στον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σε επιβαρύνει με υποχρεώσεις και αγγαρείες απέναντι σε συγγενείς και φίλους προκαλώντας σου εκνευρισμό. Φρόντισε να μην μπλέξεις το ταίρι σου με τις υποχρεώσεις σου σε τρίτους.

Την Κυριακή, με την Σελήνη στον Σκορπιό θα πρέπει να αποφύγεις να γίνεις γκρινιάρης/α και χειριστικός/η στο ταίρι σου, καθώς απωθημένα από το παρελθόν σου θα έρθουν στην επιφάνεια.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, χαλάρωσε και δώσε χρόνο να εξελιχτούν ομαλά τα πράγματα. Το Σάββατο δεν ευνοεί τις αισθηματικές προσεγγίσεις με τα νεύρα που θα έχεις ενώ την Κυριακή, κάποιο επιτυχημένο φλερτ θα σε γεμίσει αυτοπεποίθηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχολαστικό μου Παρθενάκι, ένταση και συναισθηματική και υλική ανασφάλεια σε γεμίζει η Σελήνη στον Ζυγό. Το πράγμα διορθώνεται κάπως από το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στους Διδύμους αλλά χαλάει πάλι το απόγευμα της Παρασκευής με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Η λύση σου είναι να αναζητήσεις την ζεστασιά και την ασφάλεια που θα σου χαρίσει η αγκαλιά του/της συντρόφου σου.

Επειδή αυτή την ανασφάλεια την εντείνει το Σάββατο η Σελήνη, που από τον Ζυγό σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, προσπάθησε να μην εκδηλώσεις κτητικές συμπεριφορές και τάσεις επιβολής στο ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό μεγαλώνει η ανάγκη σου για επικοινωνία και επαφές με φίλους και συγγενείς. Πάρε το ταίρι σου και αρχίστε τις επισκέψεις σε φιλικά ή συγγενικά σπίτια, θα το απολαύσετε, φτάνει να μην εμπλακείς σε κουτσομπολιά και καυστικά σχόλια.

Αν ψάχνεις για ταίρι, μετρίασε το επικριτικό σου ύφος την Παρασκευή, για να κερδίσεις το ενδιαφέρον μιας νέας γνωριμίας. Το Σάββατο, χρησιμοποίησε τα χαρίσματά σου για να κάνεις καλή εντύπωση σε κάποιον/α που σε ενδιαφέρει. Την Κυριακή θα σε κερδίσει κάποιος/α που θα προσπαθήσει να παίξει με το μυαλό και την εξυπνάδα σου. 

ΖΥΓΟΣ

Γοητευτικέ μου διπλωμάτη, με την Σελήνη στο ζώδιό σου, την Παρασκευή, και το τρίγωνό της με την Αφροδίτη στους Διδύμους τονίζεται τόσο το διπλωματικό και επικοινωνιακό σου χάρισμα όσο και η γοητεία σου και περνάς υπέροχες στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Πρόσεξε λίγο το απόγευμα που η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, μην σας χαλάσει το ωραίο κλίμα της ημέρας.

Το Σάββατο η Σελήνη από το ζώδιό σου θα σχηματίσει τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω και θα σου προκαλέσει ένταση, παρορμητισμό και εγωκεντρισμό. Προσπάθησε να μην τα ξεσπάσεις όλα αυτά στο ταίρι σου.

Την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό σε πιάνει ανασφάλεια που εκδηλώνεται με κτητικότητα στο ταίρι σου. Αν αποφύγεις τις υπερβολές, ο/η σύντροφός σου θα ανοίξει την αγκαλιά του/της και θα σου χαρίσει σιγουριά και ασφάλεια.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία, την Παρασκευή, θα πρέπει να περιορίσεις την αυστηρότητά σου και όλα θα πάνε καλά. Επίσης, το Σάββατο θα πρέπει να ελέγχεις τις παρορμήσεις και τα νεύρα σου, ενώ την Κυριακή θα κερδίσεις το αντικείμενο του πόθου σου, με όπλα το διπλωματικό σου ταλέντο και την γοητεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστηριώδες, γοητευτικό, αινιγματικό μου Σκορπιουδάκι, λίγο δύσκολη η Παρασκευή για εσένα. Σελήνη στο Ζυγό σχηματίζοντας τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους και, το απόγευμα, τετράγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω. Μυστικοπάθεια, εσωστρέφεια, επιφυλακτικότητα και κάποια ψυχρότητα με συγγενείς και φίλους είναι τα ‘δώρα’ της μέρας. Καλύτερα, λοιπόν να αποφύγεις τις πολλές επαφές και να περάσεις την μέρα χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου.

Το Σάββατο προστίθενται και καχυποψία και απωθημένα σου καθώς η Σελήνη, στον Ζυγό ακόμα, σχηματίζει τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω. Προσπάθησε να μην πληρώσει το ταίρι σου για αμαρτίες άλλων.

Και την Κυριακή που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εγωκεντρισμό και τις παρορμήσεις σου απέναντι στο ταίρι σου.

Αν κάνεις μια νέα γνωριμία, την Παρασκευή, απόφυγε τις υπερβολές και τις βιαστικές αποφάσεις. Το Σάββατο καλύτερα να αποφύγεις τις συναισθηματικές αναζητήσεις, ενώ την Κυριακή, αντίθετα, τα φλερτάκια είναι αυτά που θα σε αποφορτίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρόσχαρο και αισιόδοξο Τοξοτάκι μου, την Παρασκευή με την Σελήνη στον Ζυγό και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η στην συμπεριφορά σου σε φίλους του αντίθετου φύλου, γιατί αν υπερβάλλεις θα προκαλέσεις την ζήλεια του/της συντρόφου σου.

Το Σάββατο με την Σελήνη ακόμα στον Ζυγό να σχηματίζει τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να ξεκινήσει ένας καυγάς ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου, για θέματα τρίτων. Δεν αξίζει να χαλάσετε την διάθεσή σας.

Την Κυριακή η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και σου βγάζει δυσθυμία και απωθημένα σου. Δεν είναι δίκαιο να ρίξεις στο ταίρι σου ευθύνες που δεν του/της αναλογούν.

Αν είσαι μόνος/η, το απόγευμα της Παρασκευής το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε ωθήσει σε υπερβολές και σπατάλες προκειμένου να τραβήξεις την προσοχή ατόμου που σε ενδιαφέρει. Σκέψου καλά αν αξίζει. Το Σάββατο κάποιο φιλικό πρόσωπο μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα εκδηλώνοντάς σου βαθύτερα αισθήματα. Την Κυριακή, αν κάνεις μια νέα γνωριμία απόφυγε να ζητήσεις την γνώμη τρίτων σχετικά με το μέλλον της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σοβαρό μου, συντηρητικό (επιφανειακά) μου Αιγοκεράκι, Παρασκευή με την Σελήνη στον Ζυγό να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους και, το απόγευμα, τετράγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σου δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο από την δουλειά σου, τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και την επαγγελματική σου καταξίωση. Μήπως πρέπει να ξεκλέψεις λίγο χρόνο και για το ταίρι σου;

Το Σάββατο δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα με την Σελήνη να σχηματίζει τετράγωνο με Άρη και Πλούτωνα στο ζώδιό σου, γιατί εκτός από τον φόρτο εργασίας έχεις πλέον και προβλήματα να αντιμετωπίσεις. Και το χειρότερο είναι ότι, μάλλον, το ταίρι σου δεν δείχνει την κατανόηση που θα περίμενες.

Ευτυχώς, την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε φίλους και κοινωνικές δραστηριότητες όπου, μαζί με το ταίρι σου, ξεφεύγεις κάπως από την ρουτίνα.

Αν ψάχνεις για ταίρι, την Παρασκευή θα το βρεις σε επαγγελματικό περιβάλλον, αφού έκανες το γραφείο σου σπίτι. Το Σάββατο δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε διάθεση για ψάξιμο. Ενώ την Κυριακή, σε κάποια φιλική συγκέντρωση ή συλλογική εκδήλωση, κάτι ευχάριστο μπορεί να σε περιμένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΕκκεντρικέ μου, πρωτοπόρε Υδροχόε, το πρώτο μισό της μέρας με την Σελήνη στον Ζυγό να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί μικρές εξορμήσεις στην εξοχή για εσένα και το ταίρι σου. Συνηγορεί και ο ανοιξιάτικος καιρός για κάτι τέτοιο. Μόνο το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να σε ‘ρίξει’ κάπως.

Πρόσεξε το Σάββατο να μην θιγεί η σχέση σου με το ταίρι σου, γιατί η Σελήνη, ακόμα στον Ζυγό, σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και σου προκαλεί εσωστρέφεια, νεύρα, απωθημένα από το παρελθόν ξυπνάνε και γενικά βαραίνει η ψυχολογία σου.

Την Κυριακή που θα περάσει η Σελήνη στον Σκορπιό θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου, κλέβοντας χρόνο από το ταίρι σου, που θα σου γκρινιάξει και θα έχει δίκιο.

Αν είσαι μόνος/η, την Παρασκευή μπορείς να περιμένεις κάποιο δώρο από την Αφροδίτη. Αν το Σάββατο κάνεις μια νέα γνωριμία φέρσου με φυσικότητα και αυθορμητισμό. Την Κυριακή, αν κάνεις μια νέα γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον, φρόντισε να μην δώσεις αφορμές για σχόλια, θα είναι εις βάρος σου.

ΙΧΘΥΣ

Τρυφερό, ευαίσθητο, ονειροπόλο μου Ψαράκι, την Παρασκευή με την Σελήνη από τον Ζυγό να σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη στους Διδύμους αποζητάς την θαλπωρή και την ασφάλεια του σπιτιού σου και της ζεστής αγκαλιάς του/της συντρόφου σου. Η μέρα λοιπόν, προσφέρεται για cocooning.

Πρόσεξε λίγο το Σάββατο καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω και αυτό θα σου προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση, φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα από το παρελθόν σου. Το αποτέλεσμα θα είναι να εκδηλώσεις έντονη κτητικότητα και τάσεις επιβολής και ελέγχου στο ταίρι σου και να το ‘πνίξεις’.

Το σκηνικό αλλάζει την Κυριακή που η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό και το μόνο που έχεις στο μυαλό σου είναι ταξίδια σε μέρη ‘μαγικά και ονειρεμένα’. Οπότε ή κάνεις μια ημερήσια εκδρομή με το ταίρι σου ή κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ και κάνετε όνειρα και σχέδια για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Αν είσαι μόνος/η και κάνεις μια νέα γνωριμία την Παρασκευή, φρόντισε να συμπεριφερθείς με σοβαρότητα και λεπτούς τρόπους, όπως και το Σάββατο χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοκυριαρχία σε μια ανάλογη περίπτωση. Την Κυριακή, σε κάποιο ταξίδι μπορεί να γνωρίσεις το μελλοντικό σου ταίρι, το οποίο θα μπορούσε να είναι αλλοδαπός/η. 

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments