Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4/2018
Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 30/4/2018 | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η Πανσέληνος του μήνα λαμβάνει χώρα στις 30 Απριλίου στις 03:58 την νύχτα. Ολοκληρώνεται στην 10η μοίρα (09ο38΄) του άξονα Ταύρου-Σκορπιού (Σελήνη στον Σκορπιό-Ήλιος στον Ταύρο) και ο χάρτης που καταστρώνεται για την Ελλάδα είναι ο παρακάτω.

Σε επηρεάζει;

Από την Πανσέληνο του Απριλίου επηρεάζεται ο σταθερός σταυρός (Ταύρος-Λέων-Σκορπιός-Υδροχόος) και συγκεκριμένα οι γεννημένοι από 28/1-1/2, από 28/4-2/5, από 30/7-3/8, από 30/10-3/11 και όσοι έχουν πλανήτες από την 7η μέχρι την 11η μοίρα των σταθερών ζωδίων. Από αντισκιά επηρεάζονται οι γεννημένοι 9/2 και 13/8 ή όσοι έχουν πλανήτη στην 20η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Στα μισά του κύκλου

Δεν ξεχνάς ότι κάθε Πανσέληνος κορυφώνει τα γεγονότα και κάνει εμφανή την ενέργεια της νέας Σελήνης που προηγήθηκε και η ενέργεια του φαινομένου πάντα εστιάζει την προσοχή μας στις σχέσεις κάθε είδους. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι εξέλιξη του σεληνιακού κύκλου που άρχισε με την νέα Σελήνη στις 16 Απριλίου. Σχέδια που άρχισαν πριν δύο εβδομάδες και καταστάσεις που ξεκίνησαν τότε, τώρα είναι η στιγμή να προχωρήσουν, να βελτιωθούν ή και να ολοκληρωθούν φέρνοντας αποτελέσματα. Η επιρροή της Πανσελήνου διαρκεί δύο εβδομάδες, μέχρι την επόμενη νέα Σελήνη στις 15 Μαΐου.

Φράσεις-κλειδιά για την Πανσέληνο

απομακρυνόμαστε από το παρελθόν
αλλαγή συνήθειας, αφήνουμε πίσω παλιές συνήθειες
ανάγκη να απομακρυνθούμε από το αρνητικό
επιθυμία συναισθηματικής σταθερότητας
υποστηρίζουμε την αλήθεια μας
τάση να υπερισχύσουμε, να ελέγξουμε και να κυριαρχήσουμε

Η γεύση των επόμενων ημερών

Η Πανσέληνος του Απριλίου σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο, πράγμα που μας δίνει την δυνατότητα κατά το επόμενο διάστημα να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να είμαστε έτοιμοι, σταθεροί και αποφασισμένοι.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μια όψη που μας κάνει να θέλουμε να προστατεύσουμε και βοηθήσουμε πρακτικά τον σύντροφο ή τον συνεργάτη μας. Με αυτή την Πανσέληνο μπορούμε να τους δείξουμε έμπρακτα το πόσο ενδιαφερόμαστε για αυτούς, αν και ίσως αυτό δεν θα γίνει με άκρατο συναισθηματισμό και με τρυφερές κινήσεις, αλλά περισσότερο με πρακτικό και γειωμένο τρόπο. Είναι μια καλή περίοδος για να μοιραστούμε βαθύτερα συναισθήματα όμως και για να ενισχύσουμε την σύνδεση, την πίστη και την δέσμευση.

Αυτή η Πανσέληνος συμπληρώνει και ενισχύει τον κύκλο που άρχισε με την νέα Σελήνη του Απρίλη. Η νέα Σελήνη που προηγήθηκε μιλούσε για νέα ξεκινήματα και για μια θετική αλλαγή στην ζωή μας. Τώρα η Πανσέληνος και η σταθεροποιητική επιρροή του Κρόνου βοηθάει να αποκρυσταλλωθούν αυτές οι αλλαγές και να αποκτήσουν λειτουργική μορφή, υπόσταση και διάρκεια στον χρόνο. Η ανανέωση που φέραμε στην ζωή μας και η βελτίωση που θελήσαμε να υπάρξει, τώρα αποκτούν έναν πιο σταθερό και μόνιμο χαρακτήρα.

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί μέσω τετραγώνου τις μοίρες όπου έγινε η πρόσφατη ολική σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου (11ο37’Λέοντα) και αυτό δηλώνει πώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο αλλαγής πραγμάτων. Οι αλλαγές, όταν σηματοδοτούνται από τον σταθερό σταυρό, δεν είναι πάντα άνετες, εύκολες, γρήγορες και άμεσες και χρειάζονται χρόνο για να δώσουν τα αποτελέσματά τους ή μεγάλη προσπάθεια και επιμονή για να επιτευχθούν. Η Πανσέληνος λειτουργώντας ως ένα σημείο καμπής στον κύκλο της πρώτης έκλειψης του έτους δηλώνει ότι έχει έρθει η ώρα και ενισχύει τα θέματα που αναπτύχθηκαν με αφορμή την πρώτη έκλειψη, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος;

Να θυμάσαι ότι ο ατομικός σου χάρτης είναι ένα μοναδικό σύνολο που δίνει πολύπερ ισσότερες πληροφορίες για σένα και το μέλλον σου από ό,τι απλά το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον όγδοο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε ξεκαθαρίσματα και διευθετήσεις που θα κάνεις σχετικά με έξοδα και με οφειλές σου. Επίσης είναι περίοδος που μπορείς να ξεκαθαρίσεις βαθύτερα κομμάτια της σχέσης σου με τον σύντροφο ή να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις στην καριέρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έβδομο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε ξεκαθαρίσματα που γίνονται με τον σύντροφο ή με τις συνεργασίες σου. Η παρουσία του Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιήσεις και να κάνεις πιο συγκεκριμένα τα σχέδιά σου και να ορίσεις πιο ξεκάθαρα τις επιθυμίες σου και το σκεπτικό σου στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον έκτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα καθημερινότητας που ξεκαθαρίζουν και σε βοηθά να βρεις τρόπους για να ελαφρύνεις το πρόγραμμά σου και να δώσεις έμφαση στην υγεία σου και την ζωτικότητά σου. Καλή περίοδος για να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, αλλά και να οριοθετήσεις τα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πέμπτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ανάγκη σου για έκφραση και δημιουργία. Έρχεσαι πιο κοντά με τα παιδιά σου και η περίοδος σου δίνει ευκαιρίες για να τα καταλάβεις καλύτερα, μέσα από τις παραξενιές τους και τις ιδιοτροπίες τους. Ευκαιρίες για να οριοθετήσεις και να ξεκαθαρίσεις θέματα με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη.

ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τέταρτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις σχετικά με ένα θέμα του παρελθόντος που σε απασχολεί ακόμη ή με την απόφαση να αλλάξεις αισθητά ένα κομμάτι της ζωής σου ή και όλη σου την ζωή! Η οργάνωση της καθημερινότητας και των εκκρεμοτήτων σου θα σε βοηθήσει αρκετά, ώστε να πάρεις τις σημαντικές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις αυτή την περίοδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον τρίτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε ξεκαθαρίσματα που γίνονται στο άμεσο περιβάλλον σου και στην ανάγκη σου να μιλήσεις και να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους άλλους γύρω από τα θέματα που σε απασχολούν. Υπάρχουν καλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο για να μπορέσεις να κάνεις συγκεκριμένο αυτό που σκέφτεσαι και να πετύχεις μια καλή συνεννόηση ή συμφωνία.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα δευτέρου-ογδόου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, με θέματα ασφάλειας σε υλικό και σε συναισθηματικό επίπεδο και με θέματα κοινών πόρων με σύντροφο ή συνεργάτη. Είναι ένας σημαντικός άξονας μετασχηματισμού και σταθεροποίησης. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δεύτερο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στην ανάγκη σου να πάρεις επιβεβαιώσεις και να καταλάβεις με απτό και πρακτικό τρόπο το ότι έχεις την δύναμη να τα καταφέρεις ή ότι μετράς ακόμη για αυτούς που σε ενδιαφέρουν. Η περίοδος σε βοηθά να σταθεροποιήσεις θέματα ακινήτων ή να ξεκαθαρίσεις με θετικό τρόπο προβλήματα με τους οικείους σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πρώτου-εβδόμου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα με θέματα που έχουν να κάνουν με εσένα τον ίδιο και τις αποφάσεις σου και με θέματα που σχετίζονται με την σχέση σου με τον σύντροφο ή τον συνεργάτη σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον πρώτο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο πάνω σε σένα και στην εικόνα που προβάλεις στους άλλους. Είναι περίοδος που πολλοί μπορεί να σου ζητήσουν πολλά και θα χρειαστεί να κάνεις τις απαραίτητες διαβαθμίσεις και να θέσεις τις προτεραιότητές σου σωστά για τον εαυτό σου. Ο λόγος σου και οι επικοινωνίες σου γίνονται με έναν τρόπο που είναι πιο κοφτός, αλλά συνάμα περισσότερο αποτελεσματικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα έκτου-δωδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητά σου, την υγεία σου (σωματική ή ψυχολογική), το παρασκήνιο και τους κρυφούς εχθρούς. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δωδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο σε θέματα που μέχρι τώρα δεν ήξερες ή για κάποιο λόγο αγνοούσες. Η περίοδος φωτίζει κρυμμένες πτυχές, φέρνει στην επιφάνεια μυστικά και σε καλεί να πάρεις αποφάσεις ίσως δύσκολες και όχι πολύ ευχάριστες. Με αυτή την Πανσέληνο όμως σου δίνεται η ευκαιρία να σιγουρευτείς για τον εαυτό σου και να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση με συγκεκριμένο και πρακτικό τρόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα πέμπτου-ενδεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με τις συναισθηματικές σου υποθέσεις, το φλερτ και την απόλαυση της ζωής, με τους φίλους σου και με άτομα που μοιράζεσαι κοινές ιδέες και αντιλήψεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ενδέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στον κοινωνικό σου κύκλο και ίσως γίνουν αποκαλύψεις από φίλους ή για πρόσωπα που γνωρίζεις. Η περίοδος σε φέρνει αντιμέτωπο με αλλαγές και αποσταθεροποίηση, αλλά ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε βοηθά να κινηθείς με τον καλύτερο τρόπο για σένα, σταθεροποιώντας και κάνοντας τα πράγματα απτά και συγκεκριμένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τετάρτου-δεκάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί έναν σημαντικό άξονα που έχει να κάνει με την οικογένεια, το παρελθόν σου, τις ρίζες σου, με ακίνητα (σπίτι ή οικόπεδο), αλλά και με την εργασία σου και την καριέρα σου. Η Σελήνη εντοπίζεται στον δέκατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στα πρακτικά ζητήματα που τρέχουν αυτή την περίοδο στην εργασία σου και με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς άμεσα και επειγόντως. Υπάρχουν ευκαιρίες να πετύχεις αναγνώριση και να έχεις την βοήθεια από τους άλλους, αρκεί να αφήσεις κατά μέρος τους φόβους που σε σταματάνε, αλλά και την εμπάθεια που κρύβεις πολύ καλά για κάποια συγκεκριμένα άτομα γύρω σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Πανσέληνος πέφτει στον άξονα τρίτου-ενάτου οίκου του ηλιακού σου ωροσκοπίου και ενεργοποιεί θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια, συγγενείς, γνώση, σπουδές και μετακινήσεις ή ειδήσεις. Η Σελήνη εντοπίζεται στον ένατο οίκο και το βάρος της περιόδου πέφτει περισσότερο στις αποφάσεις που θα πάρεις και στην αλλαγή στην κοσμοθεωρία σου γενικότερα ή στον προγραμματισμό σου ειδικότερα. Είναι μια καλή περίοδος για να σταθεροποιήσεις τις φιλίες σου και να ξεκαθαρίσεις προβλήματα, ώστε να προχωρήσεις καλύτερα και πιο δημιουργικά.

Πηγή:astropedia.gr

Ετικέτες: 


2018