Ζώδια

Τα 5 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος αυτού του μήνα

Τα 5 ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο η Πανσέληνος αυτού του μήνα
Είστε μέσα σε αυτά; Κι αν ναι, τι θα φέρει το "ροζ φεγγάρι" για εσάς στις 29 Απριλίου;

H πανσέληνος αυτού του μήνα, γνωστή και ως ροζ φεγγάρι, έχει αναφερθεί ως η πιο μαγική πανσέληνος της χρονιάς. Ενώ η πανσέληνος της 29ης Απριλίου θα φέρει δώρα και μαθήματα για κάθε ζώδιο, τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο έχουν μερικά εμπόδια να ξεπεράσουν. Η πανσέληνος αυτή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και θα είναι βαθιά μεταμορφωτική, ενώ είναι από τις καλύτερες στιγμές για να αφήσουμε πίσω πράγματα που δεν μας ικανοποιούν πλέον. Ο Σκορπιός αντιπροσωπεύει τον θάνατο, την αναγέννηση και την ανιδιοτελή αγάπη.

Για εκείνους που θα χρησιμοποιήσουν την μαγική ενέργεια του ροζ φεγγαριού χωρίς κάποιον απώτερο σκοπό, η επιβράβευση θα περιλαμβάνει πιο δυνατές σχέσεις, χρόνο για τον εαυτό μας, πρόοδο στα επαγγελματικά και μία γενική αίσθηση ευεξίας. Ωστόσο, οι Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Σκορπιοί και Λέοντες πρέπει να κάνουν συνειδητές επιλογές για να χρησιμοποιήσουν την ενέργεια της πανσέληνου προς όφελός τους έτσι ώστε να μην χάσουν εντελώς την όρεξή τους για ζωή. Τις μέρες γύρω απ’ την πανσέληνο, πρέπει να δώσουμε προσοχή στις σκέψεις ή τα συναισθήματα που προκύπτουν από μέσα μας. Μπορεί να είναι μία περίοδος βαθιάς ανασκόπησης ή να υπάρχει η ανάγκη να προστατέψετε την ενέργειά σας από τον έξω κόσμο.

Ο Τοξότης, που έχει την τάση να εκδηλώνει όλη του την ενέργεια στον οποιονδήποτε σχεδόν, θα πρέπει να προσέξει να μην νιώσει εξουθενωμένος συναισθηματικά εξαιτίας αυτού. Η πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιο του νερού, τον Σκορπιό, ένα ζώδιο πριν από εσάς, Τοξότες, και ενδεχομένως να νιώσετε πιο συναισθηματικοί, αλλά καλό θα ήταν να μην επιβαρύνετε άλλους με αυτό. Αναζητήστε όση αγάπη και υποστήριξη δίνετε εσείς στους άλλους.

Η φύση του Διδύμου επιτρέπει σε αυτό το ζώδιο να ταξιδεύει σε αντίθετες κατευθύνσεις χωρίς πρόβλημα. Αλλά το ροζ φεγγάρι μπορεί να δώσει το έναυσμα να προχωρήσετε μπροστά χωρίς χρόνο για ξεκούραση. Αν αγνοήσετε την υγεία σας, όλη σας η προσπάθεια θα έχει γίνει για το τίποτα, γι’ αυτό προσπαθήστε να κρατήσετε μία ισορροπία κατά τη διάρκεια της πανσέληνου του Απριλίου. Μην φορτώσετε τον εαυτό σας με πολλά πράγματα, αφού αυτό θα σας προκαλέσει εξαιρετικό άγχος. Ενώ η πανσέληνος στον Σκορπιό θα μπορούσε να φέρει δώρα στον Δίδυμο, εξαρτάται με το πώς ο Σκορπιός θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει την ενέργεια αυτής της σελήνης.

Ενώ το να είστε συναισθηματικά αποστασιοποιημένοι συνήθως λειτουργεί προς όφελός σας, Σκορπιοί, με αυτό το ροζ φεγγάρι δεν θα είναι έτσι. Η πανσέληνος θα επικεντρωθεί στις στενές σας σχέσεις. Θα μπορέσετε να εντοπίσετε σημεία πόνου και να εμβαθύνετε στις σχέσεις, αν είστε διατεθειμένοι να ανοιχτείτε στους άλλους και να βγάλετε την μάσκα μυστηρίου σας. Για εσάς που είστε συνηθισμένοι στο να καταγράφετε τα μαθήματα που παίρνετε χωρίς εμπόδια, η πανσέληνος του Απριλίου θα προσδιορίσει ποια projects χρειάζονται την προσοχή σας και ποια να εγκαταλείψετε επειδή δεν είστε τόσο παθιασμένοι για αυτά.

Μπορείτε πολύ εύκολα να εξομολογηθείτε πως δεν σας αρέσει κάτι ή κάποιος, παραμένοντας όμως ευγενικοί όσο απομακρύνεστε. Μπορείτε να κάνετε πρόοδο με τους στόχους για τους οποίους έχετε δουλέψει σκληρά και έξυπνα και πραγματικά σας νοιάζουν, ή να βιώσετε εμπόδια και καθυστερήσεις με στόχους για τους οποίους δε νοιάζεστε τόσο ή πρέπει να τους αντιμετωπίσετε διαφορετικά. Το να ακούσετε τη διαίσθησή σας είναι πιο σημαντικό από κάθε άλλη φορά και είναι ζωτικής σημασίας για εσάς να διαλύσετε οποιαδήποτε αμφιβολία έτσι ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Μπορείτε να επικεντρωθείτε στο να κάνετε καλή εντύπωση και να γνωρίσετε τον σωστό κόσμο και ίσως να οριστικοποιήσετε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Λέοντες, ενώ όλοι λατρεύουν να είναι γύρω σας συνεχώς, οι σχέσεις σας δεν μπορούν να αυτοσυντηρηθούν βασισμένες μόνο στην εκτίμηση. Γενικά, είστε καλοί στο να δίνετε όση αγάπη παίρνετε. Ωστόσο, η ταχύτητα του 2018 μπορεί να σημαίνει πως έχετε παραμελήσει μερικές από τις πιο σημαντικές σας σχέσεις. Η πανσέληνος στον Σκορπιό είναι μία ευκαιρία να αναγνωρίσετε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που χρειάζονται φροντίδα. Με την πανσέληνο, η προσοχή σας θα επικεντρωθεί στο σπίτι, την οικογένεια και τις στενές σας σχέσεις, ειδικά με γυναίκες. Είναι πιθανό να είστε πιο ευαίσθητοι απ’ ότι συνήθως. Ο σκοπός εδώ είναι να μην αντιδράτε τόσο συναισθηματικά και να μην παίρνετε τα πράγματα τόσο προσωπικά υπό την επιρροή της σελήνης.

Ωστόσο, η ίδια η πανσέληνος επικεντρώνεται στα οφέλη του Κρόνου, τα οποία είναι η ετοιμότητα, η σταθερότητα, η αποφασιστικότητα και η τελική επιτυχία. Φέρνει την σταθερότητα και την ασφάλεια για να κρυσταλλοποιήσει πρόσφατες αλλαγές και να τις κάνει μόνιμες βελτιώσεις. Για κάθε ζώδιο, το πώς θα χρησιμοποιήσει την ενέργεια της πανσελήνου έχει να κάνει με το ίδιο.

Πηγή: jenny.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments