Ζώδια

Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/04 -06/05

Ζώδια Εβδομαδιαία Πρόβλεψη 30/04 -06/05
Εβδομαδιαία Πρόβλεψη.

Ζώδια Κριός

Στην αρχή αυτής της εβδομάδας, τα όνειρά σας θα είναι φωτεινά και ζωντανά. Προσπαθούν να σας πουν κάτι, αλλά το μήνυμα είναι απογοητευτικά ασαφές. Τι μπορεί να κάνατε πρόσφατα που να οδήγησε σε τέτοια τρελά ​​όνειρα; Την Τετάρτη, κλονισμένοι ίσως από όλη αυτή την ενέργεια στο υποσυνείδητό σας, θα ξεκινήσετε μια περιπέτεια.

Η δραστηριότητα και η δράση χαρακτηρίζουν έντονα και την Πέμπτη. Αλλά σχεδιάστε το Σαββατοκύριακο να μείνετε στο σπίτι. Θα νιώσετε ικανοποιημένοι με την εβδομάδα σας, αλλά με τρόπο ήσυχο και στοχαστικό. Ίσως να έχετε τη διάθεση να μείνετε στον καναπέ σας με τις πυτζάμες σας την Κυριακή.

Ζώδια Ταύρος

Το θέμα είναι ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θα μπορούσατε να συζητήσετε το θέμα. Οι φίλοι σας είναι εξαιρετικοί –άνθρωποι που έχουν αρκετή εμπειρία για να ξέρουν τι γίνεται όταν έρχονται οι άνεμοι της αλλαγής και αποδιοργανώνουν τα πάντα. Και τίποτα πιο δραστικό απ’ αυτό δεν σας συμβαίνει. Την Πέμπτη, θα έχετε τη διάθεση να κάνετε μια αλλαγή μόνοι σας, ίσως μια μεγάλη αγορά. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά και βεβαιωθείτε ότι έχετε βρει μια καλή προσφορά. Αργότερα, θα χάσετε την προσοχή σας από χίλια δυο πράγμα, καθώς φτάνει ένα Σαββατοκύριακο απροσδόκητα υψηλής ενέργειας. Το Σάββατο θα συνδεθείτε με άλλους με βαθύ (ίσως και ρομαντικό) τρόπο.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι εξωφρενικό το πόσο γρήγορα τα πράγματα μερικές φορές μπορεί να πάνε από το απολύτως σαφές στο τελείως θολό. Πιστεύατε ότι ξέρατε ακριβώς τι συμβαίνει με εσάς και τον/την ξέρετε ποιον, αλλά μερικά νέα στοιχεία σας προκαλούν αμηχανία. Την Τρίτη, για να αποφύγετε οποιαδήποτε επικοινωνιακή παρεξήγηση, να είστε όσο το δυνατόν ακριβέστεροι. Την Πέμπτη, στραφείτε σε έναν φίλο (ή σε μερικούς φίλους) για συμβουλές. Και προσπαθήστε να διατηρήσετε τις γραμμές της επικοινωνίας μαζί τους, επίσης. Στο τέλος της εβδομάδας, θα κάνετε κάποιες ανακαλύψεις για τον εαυτό σας και για τις ελπίδες σας και ορισμένοι από τους στόχους σας μπορεί να αλλάξουν. Θα περάσετε ένα Σαββατοκύριακο σκέψης.

Ζώδια Καρκίνος

Έχετε τόση ενέργεια που δεν ξέρετε τι να την κάνετε στην αρχή της εβδομάδας. Θα μπορούσατε να είστε πηγή ηλεκτρικής ενέργειας. Οι άλλοι θα έπρεπε να συνδέουν τους φορητούς υπολογιστές τους πάνω σας. (Και πιθανότατα, θα περάσετε πολύ χρόνο τη Δευτέρα και την Τρίτη βοηθώντας τους άλλους, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.) Την Τετάρτη, μπορεί να ξεστομίσετε κάτι που καλύτερα θα ήταν να είχε παραμείνει κρυφό, κάτι που θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η ενέργειά σας μπορεί να σας παρασύρει. Κόψτε λίγο ταχύτητα. Εξετάστε τα λόγια σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο, σε ένα τραπέζι μεταξύ φίλων, δεν θα χρειάζεται να είσαι τόσο προσεκτικοί.

ζώδια Λέων

Όσο κι αν θέλετε να φροντίσετε και να ξεμπερδέψετε με τις δουλειές σας, η Δευτέρα δεν είναι η μέρα για να δεσμευτείτε σε τυχόν οικονομικές συμφωνίες. Είστε σε δημιουργική, ενδοσκοπική διάθεση. Αναβάλλετε τα επαγγελματικά θέματα για μιαν άλλη μέρα. Την Τετάρτη, ένας άγνωστος πρόκειται να γίνει γρήγορα φίλος –ή τουλάχιστον μια μεγάλη συζήτηση με κάποιον που μόλις γνωρίσατε θα σας κάνει μεγάλη εντύπωση. Σε έναν κόσμο που εκτιμά το μαύρο και το άσπρο τόσο πολύ, είστε ικανοποιημένοι παραμένοντας στην γκρίζα ζώνη. Αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν μπορείτε παρά να βλέπετε και τις δύο πλευρές σχεδόν κάθε διαφωνίας.

Ζώδια Παρθένος

Όλα ήταν ρόδινα για λίγο, αλλά μια δυο σχέσεις στη ζωή σας μπορεί να αλλάξουν χρώμα στην αρχή της εβδομάδας. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα ή είναι απλές παρεξηγήσεις; Εάν παίρνοντας την ανώτερη διαδρομή θα κάνετε τα πράγματα να εξομαλυνθούν, σίγουρα, πάρτε την ανώτερη διαδρομή. Την Τετάρτη, θα ανακαλύψετε μια αληθινή αίσθηση σκοπού για τον εαυτό σας και θα κάνει όλες τις πρόσφατες εχθρικές αλληλεπιδράσεις σας να μοιάζουν ανόητες. Ευτυχώς, θα μπορέσετε να περάσετε το Σαββατοκύριακο με ανθρώπους που είναι απόλυτα συμβατοί μαζί σας. Οι φίλοι σας είναι εξαιρετικοί.

Ζώδια Ζυγός

Θα θέλετε να σκέφτεστε τις πρόσφατες κατακτήσεις σας στον τομέα του έρωτα, αλλά δεν σας παίρνει να ονειροπολείτε στην αρχή της εβδομάδας. Έχετε πάρα πολλά πράγματα να κάνετε. Εστιάστε και τελειώστε ότι πρέπει να τελειώσετε και στη συνέχεια, μέχρι την Τετάρτη ή την Πέμπτη, θα μπορείτε και πάλι να αφιερώσετε τον εαυτό σας στον άνθρωπο που θέλετε.

Οι δυο σας έχετε πολλά κοινά, αλλά έχετε και μαγνητισμό, κάτι αόρατο που υπάρχει ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που προορίζονται να είναι μαζί. Είναι συναρπαστικό. Και λίγο τρομακτικό. Και ακριβώς αυτό που όλοι εύχονται να βρουν.

Ζώδια Σκορπιός

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα κρυφά ταλέντα σας. Έχετε πλουσιότερη φαντασία απ’ ότι πιστεύετε ότι έχετε μερικές φορές, και αυτός ο νέος έρωτας θα μπορούσε να επωφεληθεί από τις πιο τρελές ιδέες σας. Επιπλέον, είστε σαν καλλιτέχνες. Βρείτε έναν τρόπο να ξετρελάνετε πραγματικά αυτό το άτομο τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Την Τετάρτη και την Πέμπτη, θα ασχοληθείτε με φίλους που χρειάζονται απόλυτα τη βοήθειά σας. Αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο, θα έχετε όλο τον χρόνο του κόσμου να αφιερώσετε σε αυτή τη σχέση που ανθίζει. Κρατήστε ανοιχτό μυαλό για όλα αυτά. Δείτε πού πηγαίνει. Να είστε ευέλικτοι.

Ζώδια Τοξότης

Η εβδομάδα πρόκειται να ξεκινήσει αργά, και δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό. Πιθανότατα δεν θα θυμάστε που αφήσατε τα παπούτσιά σας και θα ξεχάσετε να κλείσετε την καφετιέρα και θα αφήσετε την πόρτα ξεκλείδωτη βγαίνοντας. Αυτή θα είναι η κατάστασή σας. Αλλά τα πράγματα θα επανέλθουν στο φυσιολογικό μέχρι την Τετάρτη. Ο καφές θα σας ξυπνήσει όπως πρέπει την Τετάρτη και την Πέμπτη και θα έχετε τόνους ενέργειας για να αντιμετωπίσετε τον κόσμο. Την Παρασκευή ή το Σαββατοκύριακο, κάποιος θα σας ζητήσει ένα χεράκι. Θα είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε και χαρούμενοι που είστε χρήσιμοι.

Ζώδια Αιγόκερως

Δεν χρειάζεται πάντα να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνο. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να πείτε σε αυτό το άτομο πώς αισθάνεστε. Σκεφτήκατε να τους γράψετε ένα γράμμα; Μερικές φορές αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατυπώσετε αυτό που σκέφτεστε. Είστε συμπονετικοί άνθρωποι και στις αρχές της εβδομάδας θα περάσετε πολύ χρόνο σκεπτόμενοι τους άλλους. Η οικογένειά σας θα έχει σημαντική παρουσία στις σκέψεις σας την Τετάρτη και την Πέμπτη. (Μπορεί να ανησυχείτε υπερβολικά για ένα θέμα που δεν είναι τόσο σοβαρό.) Την Παρασκευή, η εστίασή σας πρόκειται να μεταφερθεί σε αυτή τη νέα και απροσδόκητα σημαντική σχέση στη ζωή σας. Το Σαββατοκύριακο θα είναι κυρίως διασκέδαση και παιχνίδια.

Ζώδια Υδροχόος

Θα θελήσετε να αγοράσετε κάτι στην αρχή της εβδομάδας, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να μην έχετε τα μέσα να διαθέσετε. Ελέγξτε ξανά το υπόλοιπό σας, προτού δώσετε την κάρτα σας. Μπορεί να εκπλαγείτε. Και η έκπληξή σας μπορεί να σας οδηγήσει σε μια σκληρή εξέταση της ανισότητας που υπάρχει ανάμεσα σε αυτά που ξοδεύετε και σε αυτά που έχουν πραγματική αξία για εσάς. Είναι καλό να το σκεφτείτε, ούτως ή άλλως. Αυτή είναι μια εβδομάδα προηγμένων ιδεών. Ανακάλυψης και ελευθερίας. Όσο περισσότερα μαθαίνετε για τον εαυτό σας, τόσο περισσότερα θα θέλετε να μάθετε. Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα μάθετε κάτι πολύτιμο από έναν μεγαλύτερο συγγενή.

Ζώδια Ιχθύες

Εντάξει, αρκετή τσιγκουνιά δείξατε στον εαυτό σας. Ώρα να του κάνετε ένα δώρο. Εάν κρατούσατε λεφτά για να κάνετε μια αγορά, ήρθε η ώρα να βγάλετε έξω τα μετρητά. Αν σκεφτόσασταν να περάσετε ένα απόγευμα σε σπα, τι λέτε για την Τρίτη; Λίγη αναζωογόνηση θα ήταν ιδανική, δεδομένου ότι η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι ημέρες μεγάλης σύγχυσης. Την Πέμπτη ειδικότερα, θα νιώθετε σαν να μπήκατε σε βιντεοπαιχνίδι και δεν γνωρίζετε κανέναν από τους κανόνες. Ευτυχώς, μέχρι την Παρασκευή, θα επιστρέψετε στον κόσμο που ξέρετε και αγαπάτε. Και, για την ακρίβεια, όλο το Σαββατοκύριακο, η αγάπη θα είναι στην ατμόσφαιρα.

Πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments