Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Σαββατοκύριακο 28-29/04 Νεα Πάθη – Παλιά Μυστικά
Σαββατοκύριακο 28-29/04 Νεα Πάθη – Παλιά Μυστικά | Pagenews.gr
Pagenews Team

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Αφροδίτη μπήκε στους Διδύμους. Από εκεί σχημάτισε ένα εξάγωνο με τον Χείρωνα από την μηδενική μοίρα του Κριού.

Ακόμα κι αν δεν ήταν ένα κραυγαλέο παγκόσμιο γεγονός, ήταν ένας διακριτικός προάγγελος των γεγονότων που στήνουν το υπόβαθρο για την αυριανή Πανσέληνο στον Σκορπιό!

Οι επιθυμίες είναι κάπως περίπλοκες στη γένεσή τους. Αν η Αφροδίτη κατευθύνει τον χαρακτήρα τους, αυτός εκφράζεται μέσα μονοπάτια που έχει χαράξει η εμπειρία.

Το εξάγωνο της θεάς του έρωτα με τον θεραπευτή κένταυρο, άνοιξε ένα παράθυρο δυνατοτήτων στην πηγή των επιθυμιών. Και είναι διπλής κατεύθυνσης, γιατί αφορά όσα θέλετε επειδή σας αρέσουν αλλά και όσα επιθυμείτε επειδή σας ενδιαφέρουν. Δύο πτυχές που σχετίζονται με τις πληγές στις σχέσεις, πώς αυτές άνοιξαν και πώς εκφράστηκαν!

Μέσα στο σαββατοκύριακο η Ήρα θα αλλάξει ζώδιο, θα περάσει στον Κριό που είναι και ο Χείρων. Αυτή η συνάντηση θα προσδώσει μια χροιά ερωτικής ζήλιας στην ατμόσφαιρα, τουλάχιστον ένα σεξουαλικό πάθος. Μπορεί να ερεθίσει τις πρώτες εμπειρίες τραυμάτων, σε σχέση με την ερωτική ώθηση και τον ανταγωνισμό. Όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται, μπορεί να αποτελέσει μια υγιή αποκάλυψη.

Ίσως να αποφέρει κατανόηση για την προέλευση κάποιων εκκεντρικών θέσεων του καθενός, ένα εξαιρετικά θετικό γεγονός. Όταν κάτι αποκτά λογική, παύει να είναι εκκεντρικό και γίνεται κομμάτι σας.

Μπορείτε να το χειριστείτε με βαθύτερη επίγνωση και πιο απλό τρόπο.

Όσα βρίσκονται πίσω από τα ζητούμενα – άρα και πίσω από τα κίνητρά σας – βγαίνει επιτέλους στην επιφάνεια με μια μορφή που δεν είναι δυσνόητη, καταπιεσμένη ή αόριστη! Η πρόκληση εδώ, είναι να τα αντικρύσετε απλά. Μην φανείτε λεπτολόγοι ούτε να τα αγνοήσετε. Είστε ενήλικες και δεν πρόκειται για κάτι τρομερό: είναι μόνο μια πληροφορία που μπορείτε αξιοποιήσετε!

Οι επιλογές θα γίνουν απλούστερες, χάρη και στη θέση του Ερμή στον Κριό που περιορίζει τις προκλήσεις. Θα σας ενθαρρύνουν να αξιοποιήσετε τη φυσική σας δύναμη και την ατομικότητά σας. Μην εκπλαγείτε αν έρθετε αντιμέτωποι με την σεξουαλική ζήλια, κυριολεκτικά.

Ο Δίας κινείται με ανάδρομη πορεία και σχηματίζει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, στον άξονα Σκορπιού – Ιχθύων. Οι δημιουργικοί χυμοί σας ρέουν, μπορεί να μεταφερθείτε νοητά στο παρελθόν και να το κατανοήσετε υπό μια διαφορετική και πιο ώριμη οπτική.

Το Σάββατο η Σελήνη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Άρη, ενώ θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό. Οι σκέψεις γεννούν συναισθήματα, θα νιώσετε ποιες ήταν οι μάχες σας. Αυτή η κατανόηση μπορεί και να λήξει κάποιες «παρτίδες», ειδικά σε επίπεδο σχέσεων.

Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό ήταν μεγάλης διάρκειας, γι’ αυτό μην αφήσετε καμία πληροφορία πίσω σας. Πάρτε όλη τη γνώση μαζί σας, αντλείστε δύναμη από αυτήν, είναι αναζωογονητική!

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Σκορπιό, όπου θα σχηματίσει μια όψη χιαστί με το δίδυμο Ήρας – Χείρωνα, καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο θα συναντά τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε ένα τρίγωνο.

Αν τα συναισθήματα ταλαντεύονται, να θυμάστε ότι ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές. Όσο κοινότυπη σκέψη κι αν είναι, εμπεριέχει ανακούφιση και αλήθεια!

Καθώς αναδύεται η Πανσέληνος και δημιουργεί μια αντίθεση με τον Ήλιο, σχηματίζει μια όψη χιαστί με την Αφροδίτη και ένα εξάγωνο με τον Κρόνο. Η λαχτάρα είναι από τη φύση της ανυπόμονη, ουρλιάζει για το «τώρα!» – ακόμα και οι πιο εγκρατείς έχετε τέτοιες στιγμές! Η μακροσκελής επιρροή θα σας δείξει τον δρόμο για την πιο ουσιαστική ικανοποίηση της απαιτητικής σας φύσης!

Η κατανόηση του πόθου, παρά τη δυσκολία να παραδεχθείτε την πηγή του κινήτρου σας, θα απαλύνει τις βαθιά ριζωμένες ντροπές. Πολλοί νιώθουν ντροπή, χωρίς να παραδέχονται συνειδητά την αιτία για την οποία νιώθουν ντροπή. Πρέπει να πάψετε να απομακρύνεστε, όποτε νιώθετε ότι το ταίρι σας είναι ή δρα ή ομοιάζει στους γονείς σας – είτε όταν αυτό που θέλετε σας θυμίζει ανομίες του παρελθόντος. Υπάρχει, συνέβη, έτσι είναι!

Αυτά είναι ιστορικά δεδομένα, είναι κομμάτια σας. Μπορούν να πάψουν να αποτελούν ντροπές και να γίνουν πληροφορία, που θα ξεκλειδώσει καινούργια επίπεδα στην ικανοποίησή σας. Μπορείτε να γίνετε πολύ πιο χαλαροί και να απολαύσετε όλα τα καλούδια! Μπορείτε να αποβάλετε την ανάγκη να νιώθετε ντροπή για τις επιθυμίες σας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να γίνουν πλεονεκτήματα.

Τι σημασία έχει γιατί νιώθετε καλά; Μπορείτε να απολαύσετε μόνο το ότι νιώθετε καλά! Βάλτε ένα τέλος στον περιορισμό της απόλαυσής σας. Αγκαλιάστε την έντασή σας και μοιραστείτε την ικανοποίηση με το ταίρι σας, ανοίξτε την πόρτα για όσα έπονται στη συνέχεια της διαδρομής σας. Είναι αποδεκτό να νιώθετε καλά, για τον εαυτό σας…

Δεν χρειάζεται να ικανοποιήσετε κάποιον άλλον, προκειμένου να σας αξίζει να ικανοποιήσετε τον εαυτό σας!

Αλήθεια, εσείς τι σχέδια έχετε για το σαββατοκύριακο;

Πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2018