Αθλητισμός

Ο Σάρας κοιτάζει την… Ελλάδα – Ο Τζέιμς, ο Καλάθης και ο Πρίντεζης – Έρχεται “καυτό” καλοκαίρι

Ο Σάρας κοιτάζει την… Ελλάδα – Ο Τζέιμς, ο Καλάθης και ο Πρίντεζης – Έρχεται “καυτό” καλοκαίρι
Έχει τρελάνει όλη την Ευρώπη, τον θέλουν μεγάλες ομάδες και είναι έτοιμες να του κάνουν όσες χάρες θέλει εκείνος.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι αναμφίβολα ο προπονητής της χρονιάς. Έφτασε με τη Ζαλγκίρις στο φάιναλ φορ, αφήνοντας έξω τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας. Και ήδη μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης τον… ορέγονται για την επόμενη σεζόν. Η Μπαρτσελόνα τον έχει πρώτο στόχο. Η ΤΣΣΚΑ θα του στρώσει… χαλί εκατομμυρίων, αν ο Ιτούδης αποχαιρετήσει τη Ρωσία.

Ο Σάρας αυτή τη στιγμή κλείνει τ’ αυτιά του σε όλα. Έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση της έως τώρα προπονητικής του καριέρας. Δεν θα πάει στο Βελιγράδι για να γίνει ο… σάκος του μποξ. Θα πάει για να σηκώσει την κούπα. Αυτός είναι ο στόχος του. Να γράψει μια χρυσή σελίδα, στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Όπου κι αν είναι την επόμενη σεζόν, όμως, ο Γιασικεβίτσιους, είναι δεδομένο πως θα ζητήσει μεταγραφές από το… πάνω ράφι. Είτε βρίσκεται στη Ζαλγκίρις, είτε πολύ περισσότερο αν είναι σε ομάδα τύπου Μπαρτσελόνα ή ΤΣΣΚΑ, που έχουν λεφτά να διαθέσουν. Και η Ελλάδα δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη από το μάτι του Σάρας.

Ήδη υπάρχουν σενάρια για τον Νικ Καλάθη, τον Μάικ Τζέιμς και τον Γιώργο Πρίντεζη. Τρεις παίκτες που ο Σάρας έχει σε μεγάλη εκτίμηση. Του αρέσει η… τρέλα που κουβαλά ο Τζέιμς. Όπως φυσικά και η τεράστια φυσιογνωμία του Νικ, που ηγήθηκε φέτος του Παναθηναϊκού. Και φυσικά, ο "Πρι" ήταν πάντα ένας από τους παίκτες που ο Σάρας εκτιμούσε, ακόμα και όταν έπαιζε μπάσκετ. Το καλοκαίρι αναμένεται… καυτό για τις ομάδες της Euroleague και τα πάρε – δώσε θα είναι πολλά. Και ο Σάρας θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments