Τεχνολογία

Facebook: Έρχεται υπηρεσία γνωριμιών και διαγραφή ιστορικού

Facebook: Έρχεται υπηρεσία γνωριμιών και διαγραφή ιστορικού
Το Facebook θα αποκτήσει νέα εργαλεία.

Ο CEO του Facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ ανακοίνωσε την Πρωτομαγιά ότι ο δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης θα προσθέσει στις υπηρεσίες που προσφέρει στους χρήστες του εκείνη ενός χώρου γνωριμιών για ανθρώπους που αναζητούν μακροχρόνιες σχέσεις. 

Ο ίδιος διευκρίνισε ότι αυτή η λειτουργία δεν στοχεύει στη διευκόλυνση των εφήμερων σχέσεων αλλά δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους ανθρώπους να οικοδομήσουν σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις μέσω του Facebook.

Επίσης, στη διάθεση των χρηστών θα είναι μέσα στο επόμενο διάστημα ένα νέο σύστημα ασφαλείας του Facebook, που θα επιτρέπει σε όσους το επιθυμούν να διαγράψουν το ιστορικό τους από το κοινωνικό δίκτυο.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου F8 Developers Conference, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από τον κολοσσό να μην αποθηκεύει τις σελίδες και ιστοσελίδες που επισκέφτηκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς ο καιρός επηρεάζει τις αναρτήσεις στα social mediaTα emojis λένε "Όχι" στην οπλοκατοχήFacebook: Ρεκόρ εσόδων παρά το σκάνδαλοFacebook: Στη δημοσιότητα η κρυφή λίστα των κανονισμών

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments