Γυναίκα

Tα “πονηρά” μηνύματα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τρελάνουν έναν άντρα [tips]

Tα “πονηρά” μηνύματα που χρησιμοποιούν οι γυναίκες για να τρελάνουν έναν άντρα [tips]
Όλα τα tips που θα χρειαστείς για να περνάς όσο γίνεται περισσότερο χρόνο στη ζωή του.

Θέλεις έναν άντρα πολύ και αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις προκειμένου να τον αναστατώσεις και να τον έχεις «σκυλάκι» σου; Εμείς σε συνεργασία με το γκουρού των σχέσεων Νίκο Ανδρέου είμαστε εδώ προκειμένου να σου δώσουμε όλα τα tips που θα χρειαστείς για να τον κάνεις να τρέχει πίσω σου και να σε παρακαλάει να περνάς όσο γίνεται περισσότερο χρόνο στη ζωή του. 

Γράφει η Έπη Τρίμη

Πιστέψτε μας δε θέλει κόπο αλλά τρόπο! Από την αυτοπεποίθηση ξεκινούν όλα και την πίστη στον εαυτό μας. Άλλωστε είμαστε αυτό που δείχνουμε στους απέναντί μας!

Texting Tips:  Η διαδικασία του texting θέλει αυτοπεποίθηση και βέβαια έξυπνα, πικάντικα και χιουμοριστικά μηνύματα ώστε να του κεντρίζεις το ενδιαφέρον και να μη σε βαριέται. Τα μηνύματά σου δεν πρέπει να είναι μακροσκελή αλλά μικρές και γεμάτες νόημα προτάσεις, χωρίς γκρίνιες και παράπονα. Αναστάτωσέ τον! Στείλε το μήνυμά σου και όταν απαντήσει εσύ κράτα σιγή ιχθύος κάνοντάς τον να αναρωτιέται πότε θα πάρει την πολυπόθητη απάντηση.  Μην το παρακάνεις στα μηνύματα λίγα και καλά. 

Τα είδη των μηνυμάτων: 

Χωρίζονται σε 4 κατηγορίες και είναι οι εξής :

-Τα μηνύματα του τύπου: «Ξέρω ότι με θέλεις». Αυτό δείχνει αυτοπεποίθηση κάτι που δεν τρομάζει έναν άντρα. Απεναντίας του αναστατώνεις το μυαλό και τον κάνεις να νιώθει πως με μια στραβοτιμονιά θα σε χάσει. -Τα μηνύματα – κομπλιμέντα: Θα τον ενθουσιάσεις, θα τον εξιτάρεις και παράλληλα θα γεμίσεις το μυαλό του με έναν πολύ θετικό τρόπο.– Τα μηνύματα του τύπου : «Σε πειράζω» Η δύναμη αυτών των μηνυμάτων είναι όσα δεν λες και αφήνεις να εννοηθούν και να κάνουν τη φαντασία του να κάνει κατοστάρι. -Τα πονηρά, ναζιάρικα και τόσο όσο πρόστυχα: Θα παίξουν με το μυαλό και την φαντασία του και θα του ανάψουν φωτιές, αλλά δεν θα του δώσουν ακριβώς αυτό που θέλει, ώστε να αδημονεί να σε δει και ο πόθος του για σένα να φουντώνει. 

Τώρα είσαι πραγματικά έτοιμη για να τον τρελάνεις. Και πίστεψέ με, είναι σίγουρο πως θα το κάνεις. Και αυτή η τεχνική, είναι αλάνθαστη στους άντρες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πράγματα που οι μητέρες πρέπει να αποφύγουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσηςΈρευνα: Το 42% των γυναικών αντιμετωπίζει πρόβλημα φαλάκραςΜούσα της Maybelline New York η Josephine SkriverΈτσι θα φορεθούν τα πιο hot παπούτσια της Άνοιξης (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments