Ελλάδα

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο (pics)

Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο (pics)
Τουρκικά Μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα το όνομα και την φωτογραφία του.

Έναν Τούρκο συνέλαβαν οι Έλληνες στρατιωτικοί στο φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Σύμφωνα με το thrakinea.gr, πρόκειται για στρατιωτικό ο οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα.

Οι έως τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έκανε εργασίες στην τουρκική πλευρά με σκαπτικό μηχάνημα και πέρασε στο ελληνικό έδαφος όπου και συνελήφθη. Κατά τις ίδιες, πάντα, πληροφορίες το μηχάνημα ανήκει στο δήμο Αδριανούπολης. Σημειώνεται ότι η σύλληψη έγινε πολύ κοντά στην περιοχή όπου έπεσαν στα χέρια τουρκικής περιπόλου οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης, όπως αναφέρει το thrakinea.gr.

Ποιος είναι ο άντρας που συνελήφθη

Πρόκειται για τον Μουσά Αλερίκ όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης, τα οποία έδωσαν στη δημοσιότητα την φωτογραφία και το όνομά του. 

Ο δήμαρχος Αδριανούπολης,  Ρετζέπ Γκιουρκάν, επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. 

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, ο συλληφθείς από τις ελληνικές αρχές είναι εργάτης, ο οποίος εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό του δήμου Αδριανουπόλεως. Στο ίδιο τηλεγράφημα περιλαμβάνονται δηλώσεις του δημάρχου Αδριανούπολης Ρετζέπ Γκιουρκάν, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα. Πρόσθεσε ότι ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας και ότι έχουν γίνει επικοινωνίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύλληψη Τούρκου στα σύνορα στον Έβρο (pics)

Κουρουμπλής: Μετά τις τουρκικές εκλογές λύση για τους δύο στρατιωτικούς

Κοτζιάς: Η Τουρκία πατά σε κόκκινες γραμμές – Τι είπε για τους Έλληνες στρατιωτικούςΤουρκικό ΥΠΕΞ: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν μπορούν να έχουν προνομιακή μεταχείριση

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments