Ελλάδα

Σύλληψη Τούρκου στα σύνορα στον Έβρο (pics&vid)

Σύλληψη Τούρκου στα σύνορα στον Έβρο (pics&vid)
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελληνικές Αρχές έχουν συλλάβει έναν Τούρκο στο φυλάκιο στις Καστανιές Έβρου.

Έναν Τούρκο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στρατιωτικό, έχουν συλλάβει οι Έλληνες στρατιωτικοί στο φυλάκιο 1 στις Καστανιές Έβρου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το thrakinea.gr, πρόκειται για στρατιωτικό οποίος εκτελούσε με μπουλντόζα εργασίες στα σύνορα.

Το «radioevros» αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Άμυνας ο Τούρκος που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι είναι αγρότης και εκτελούσε εργασίες με το μηχάνημα του.

Ο συλληφθείς, όπως αναφέρει το thrakinea, έφερε πολιτική ταυτότητα και στην αρχή υπήρχε η πληροφορία ότι είναι στρατιωτικός αλλά προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται. Μάλιστα,  σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η περιοχή του συμβάντος είναι ίδια με την περιοχή όπου συνέβησαν δύο Έλληνες στρατιωτικοί από Τούρκους.

Η ΕΡΤ μετέδωσε ότι ο άνθρωπος που συνελήφθη οδηγούσε γεωργικό μηχάνημα προς το τελωνείο. Παρότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, τόσο Έλληνες στρατιώτες όσο και συνοριοφύλακες, εκείνος άλλαξε κατεύθυνση και επιχείρησε να περάσει από γεωργική περιοχή προς την Ελλάδα.

Δείτε το μηχάνημα με το οποίο πέρασε τα σύνορα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κουρουμπλής: Μετά τις τουρκικές εκλογές λύση για τους δύο στρατιωτικούςΚοτζιάς: Η Τουρκία πατά σε κόκκινες γραμμές – Τι είπε για τους Έλληνες στρατιωτικούςΤουρκικό ΥΠΕΞ: Οι 2 Έλληνες στρατιωτικοί δεν μπορούν να έχουν προνομιακή μεταχείρισηΠάιατ: Ελπίζουμε οι Έλληνες στρατιωτικοί να επιστρέψουν σύντομα στα σπίτια τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments