Αθλητισμός

Μεγάλη ζημιά για Ολυμπιακό – Οι παίκτες που θα έφερναν… εκατομμύρια, αλλά φεύγουν τσάμπα και ο… Ρέτσος

Μεγάλη ζημιά για Ολυμπιακό – Οι παίκτες που θα έφερναν… εκατομμύρια, αλλά φεύγουν τσάμπα και ο… Ρέτσος
Πάνε οι εποχές του... Ρέτσου

Τρελάθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αναφέρθηκε με πολύ βαριές κουβέντες στους ποδοσφαιριστές, μετά την ήττα στα Γιάννενα. "Να πάτε να πνιγείτε, δεν κάνετε ούτε για τα χαρτιά υγείς στο Ρέντη", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του. Και φυσικά, οι παίκτες τρέμουν, σ’ αυτές τις λίγες μέρες μέχρι να τελειώσουν οι προπονήσεις, μην κάνει και καμία επίσκεψη ο πρόεδρος στο Ρέντη και τα ακούσουν και από κοντά.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό πάντως είναι πολύ σοβαρό. Και μόνο απλά δεν είναι τα πράγματα. Ο Μαρινάκης θέλει να τους διώξει όλους, αλλά δεν μπορείς να διώξεις 15 ποδοσφαιριστές και να πάρεις άλλους τόσους, γιατί ομάδα δεν θα φτιάξεις ποτέ. Είναι γνωστά αυτά στο ποδόσφαιρο. Αλλά δεν είναι μόνο εκεί το ζήτημα.

Η τραγική πορεία του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έριξε την τιμή των ποδοσφαιριστών του. Πως να έρθει κάποιος σύλλογος και να δώσει 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Φορτούνη, ο οποίος… σερνόταν όλη τη σεζόν; Πως να αγοράσουν παίκτες με πολλά χρήματα, όταν αυτοί οι παίκτες οδήγησαν τον Ολυμπιακό στη χειρότερη σεζόν της εποχής Μαρινάκη;

Είναι άλλο να παίρνεις το πρωτάθλημα, να παίζεις Τσάμπιονς Λιγκ και να πουλάς τον… Ρέτσο 20 εκατομμύρια και άλλο να κάνεις μια σεζόν που παραλίγο να σε περάσει και ο… Ατρόμητος, που σχεδόν δεν κέρδισες ντέρμπι και που έχεις χάσει το πρωτάθλημα 2-3 μήνες πριν αυτό τελειώσει. Εδώ το πρόβλημα είναι μεγάλο, ειδικά για μια ομάδα που είχε… καλομάθει να βγάζει πολλά εκατομμύρια από τις μεταγραφές κάθε καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρινάκης σε παίκτες: "Να πάτε να πνιγείτε, δεν κάνετε ούτε για τα χαρτιά υγείας"

Όνομα βόμβα για τον Ολυμπιακό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments