Αθλητισμός

Όνομα βόμβα για τον Ολυμπιακό

Όνομα βόμβα για τον Ολυμπιακό
Δείτε ποιον φέρνουν στον Ολυμπιακό οι Αγγελόπουλοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από την ΑΕΚ έχουν βγει στην αγορά για να πάρουν παίκτη, που θα τους δώσει το απαραίτητο… μπουστάρισμα για την τελική ευθεία της σεζόν. Στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού είχε παρθεί η απόφαση να γίνουν αλλαγές και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με το επιτελείο του ψάχνουν, ώστε να βρεθεί ο παίκτης που θα ταιριάξει στην ομάδα και θα βοηθήσει στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. 

Βέβαια, οι Πειραιώτες θα πρέπει να βιαστούν, καθώς η σχετική προθεσμία της Euroleague για απόκτηση παίκτη εκπνέει στις 28 Φεβρουαρίου.

Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτό του Κιθ Λάνγκφροντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τους Shenzhen Leopards και κυκλοφορεί στην αγορά ως free agent. Το «who is who» του Λάνγκφορντ είναι γνωστό σε προπονητές, ομάδες, παίκτες, αλλά και φίλους του μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη. Σε ηλικία 35 ετών ο Αμερικανός «μπόμπερ» μπορεί να δώσει σκορ και ποιοτικά λεπτά σε κάθε ομάδα της Euroleague, έχει μεγάλη ευρωπαϊκή θητεία (Χίμκι, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αρμάνι Μιλάνο και Ούνικς Καζάν μεταξύ άλλων), ενώ αναδείχθηκε δύο χρονιές πρώτος σκόρερ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Έτσι, πήρε το «τρόπαιο Alphonso Ford» το 2014 και το 2017. 

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, εξετάζει την περίπτωσή του, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη από το «πάνω ράφι», που μπορεί να βοηθήσει πολύ οποιαδήποτε ομάδα της Ευρώπης. Η ανησυχία του επιτελείου των «ερυθρολεύκων» τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει να κάνει με το κατά πόσο ο παίκτης μπορεί να υπάρξει στην ίδια ομάδα με τον Βασίλη Σπανούλη και να «δέσει» με τους Πειραιώτες. Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, πάντως, έχουν γίνει. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments