Αθλητισμός

Αλαφούζος και Παϊρότζ προλαβαίνουν τον Μελισσανίδη για παίκτη “κλειδί”

Αλαφούζος και Παϊρότζ προλαβαίνουν τον Μελισσανίδη για παίκτη “κλειδί”
Κίνηση - έκπληξη από τους δύο "συμπαίκτες" στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να προχωρήσει στην επόμενη μέρα και να αφήσει πίσω του την δύσκολη και μίζερη σεζόν που πέρασε όλους τους προηγούμενους μήνες. Η άφιξη του Παϊρότζ στην Ελλάδα, η καταρχήν συμφωνία με τον Αλαφούζο και ο χρόνος που πιέζει, δεν αφήνουν περιθώρια για καθυστερήσεις όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με Δώνη και Νταμπίζα για το πόστο του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή αντίστοιχα, αλλά δεν μένουν εκεί. Πρέπει να δουν τι θα γίνει και με το ρόστερ. Και σκοπεύουν για αρχή να προχωρήσουν με τις ανανέωσεις που θα τους επιτρέπει ο νόμος, βάσει μη αδειοδότησης.

Ο Ρόμπιν Λουντ είναι κατά γενική ομολογία ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν στη γενικότερη φετινή μετριότητα του Παναθηναϊκού. Γι’ αυτό και οι… σειρήνες ήχησαν στ’ αυτιά του περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο Ολυμπιακός ακούστηκε, αλλά η ΑΕΚ είναι αυτή που έχει στείλει… ηχηρό μήνυμα προς τον Φιλανδό μέσο.

Παρ’ όλα αυτά, ο Αλαφούζος είναι διατεθειμένος να τους προλάβει όλους. Και σκοπεύει ακόμα και εντός της εβδομάδας, να κάνει ραντεβού μαζί του προκειμένου να τον πείσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Τώρα θα μου πείτε, πως θα τα καταφέρει όταν δεν μπορεί να του αυξήσει τα χρήματα; Αυτό αναμένεται να λυθεί στη μεταξύ τους κουβέντα. Μην ξεχνάμε, πως ο Αλαφούζος σε συζητήσεις πλέον με παίκτες, θα έχει και το διαπραγματευτικό ατού του Παϊρότζ και των χρημάτων που αναμένεται να βάλει στην ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτη κίνηση αλά… Ζοτς του Χιμένεθ για να "πωρώσει" του παίκτες εν όψει τελικούΗ συγκλονιστική στιγμή του Ουζουνίδη – Οπαδοί μπαίνουν στην αίθουσα Τύπου, διακόπτουν την ομιλία του και τον αποθεώνουν (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments