Ελλάδα

Καταστροφές στην ανθοκομική έκθεση της ΔΕΘ από τη θεομηνία (vid)

Καταστροφές στην ανθοκομική έκθεση της ΔΕΘ από τη θεομηνία (vid)
Κλειστή θα παραμείνει η ανθοκομική έκθεση της ΔΕΘ.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς εξελίσσονται οι διαδικασίες για την αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η χθεσινή θεομηνία σε περίπτερα της ΔΕΘ. Ζημιές προκλήθηκαν και στην υπαίθρια ανθοκομική έκθεση που φιλοξενείται εντός του χώρου του εκθεσιακού κέντρου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νότιας Πύλης του.

Η ανθοέκθεση θα μείνει και σήμερα κλειστή, προκειμένου να επισκευαστούν οι ζημιές. «Η σφοδρότατη νεροποντή προκάλεσε την εισροή υδάτων στα υπόγεια και στους ισόγειους χώρους ορισμένων περιπτέρων, ενώ η διαδικασία απάντλησης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στη νότια πύλη της ΧΑΝΘ ο τεράστιος όγκος του νερού εντός του αποχετευτικού αγωγού προκάλεσε την άνοδο των φρεατίων και την πρόκληση ζημιών στο πλακόστρωτο. Από την πρώτη στιγμή το προσωπικό της ΔΕΘ-Helexpo και συνεργεία υποστήριξης έχουν επιδοθεί σε αγώνα αντιμετώπισης της θεομηνίας και αποκατάστασης των ζημιών.

Τα συνεργεία της ΔΕΘ-Helexpo θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ομαλοποίηση της κατάστασης εντός του εκθεσιακού κέντρου» επισημαίνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Φωτό-Βίντεο: thestival

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:"Πνίγηκε" από τις λάσπες ο Λευκός Πύργος – "Μάχη" για να καθαριστεί (vid)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments