Ζώδια

Αστρολογία 14-20/05 Εσωτερικές Αναταράξεις

Αστρολογία 14-20/05 Εσωτερικές Αναταράξεις
Αστρολογία ζώδια εβδομαδιαία πρόβλεψη.

Νιώθετε κάποιες μικρές εσωτερικές δονήσεις;

Μήπως μοιάζουν πιο πολύ με τεκτονικές αναταράξεις;

Αυτή την Τρίτη 15 Μαΐου, αναμένεται ένα αστρολογικό γεγονός που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με παλιρροιακή μετακίνηση!

Ο μαγνητικός Ουρανός πραγματοποιεί αλλαγή της έδρας του, μια κίνηση που γίνεται μία φορά ανά δεκαετία. Θα αφήσει πίσω του τον φλογερό Κριό, για να περάσει στο γήινο ζώδιο του Ταύρου όπου θα παραμείνει μέχρι τον Απρίλιο του 2026.

Η αλλαγή ζωδίου του πλανήτη που κινείται πλαγίως, δεν είναι μικρό θέμα. Να σημειωθεί ότι η προηγούμενη μετακίνηση του Ουρανού στον Κριό, έγινε στις 11 Μαρτίου 2011. Συνέπεσε με το καταστρεπτικό τσουνάμι που έπληξε το Τόκυο και επέφερε έκρηξη στο πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα – που επεξεργάζεται ουράνιο!

Αν και υπάρχει η ελπίδα να μην προκύψουν τραγικές συγκυρίες με το τωρινό πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο, είναι βέβαιο ότι ο φαρσέρ πλανήτης θα πλέξει άνευ προηγουμένου ιστούς τις επόμενες μέρες…

Τα τελευταία επτά χρόνια ο ριζοσπάστης Ουρανός επέφερε επικές επαναστάσεις, από την Αραβική Άνοιξη μέχρι το Κίνημα για την αποκάλυψη σεξουαλικών παρενοχλήσεων ανά τον κόσμο.

Πρόκειται για τον πλανήτη που κυβερνά την τεχνολογία: γι’ αυτό η θέση του στον αυτοδημιούργητο Κριό, επέτρεψε σε όποιον κρατούσε μια εξελιγμένη τηλεφωνική συσκευή να μπορεί να ασκήσει επιρροή μέσω του διαδικτύου.

Ο Ουρανός αναμένεται να κάνει άλλη μία έκτακτη εμφάνιση στον Κριό, από τις 6 Νοεμβρίου 2018 μέχρι τις 6 Μαρτίου 2019 που θα κινείται ανάδρομος. Ας είστε προετοιμασμένοι για καινοτόμες στροφές στο πνεύμα των καιρών…

Ο ανεξέλεγκτος και εκκεντρικός πλανήτης, δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συμβατός με το ζώδιο του πρακτικού και προοδευτικού Ταύρου. Είναι σαν να προσπαθεί κάποιος να περπατήσει σε πασαρέλα με 12ποντο, ενώ ζει ξυπόλητος σε ένα απομακρυσμένο νησί!

Ωστόσο, αυτή η παράδοξη σύμπραξη του φουτουριστικού Ουρανού με τον παραδοσιακό Ταύρο, έχει τη δυναμική να βγάλει στην επιφάνεια και υπέροχα πράγματα. Η τελευταία μεταξύ τους συνύπαρξη ήταν το 1942, που η σημερινή τεχνολογία ήταν άγνωστη έννοια!

Με τόσα προϊόντα εικονικής και εναλλακτικής πραγματικότητας να βγαίνουν καθημερινά στην αγορά, ποιος μπορεί να φανταστεί τι θα αποφέρει η επιρροή του Ουρανού των «πολλών αισθήσεων», στη διάρκεια της παραμονής του στον Ταύρο μέχρι το 2026;

Μηνύματα που θα αποπνέουν το άρωμα του αποστολέα; Οθόνες με απαλή υφή; Εργαστήρια δημιουργίας ονειρικών συντρόφων; Η φαντασία δεν μπορεί να φτάσει το μέγεθος των δυνατοτήτων!

Τι θα λέγατε να αξιοποιηθούν οι «έξυπνες» συσκευές για ουσιαστικές ανθρώπινες συνευρέσεις, με τον επικοινωνιακό Ουρανό μέσα στον πατροπαράδοτο Ταύρο; Θα μπορούσε να σας φέρνει σε επαφή με τους ανθρώπους που αγαπάτε με εξ αποστάσεως οικογενειακά δείπνα, είτε να μετέχετε σε θεραπευτικές συνεδρίες ανά τον κόσμο!

Θα μπορούσαν να αναδυθούν εναλλακτικές προτάσεις για την ενέργεια ή στο θέμα των καυσίμων! Ίσως με την ιδιοφυΐα του Ουρανού, να μπορέσουμε όντως να σώσουμε τον πλανήτη μας!

Η αλματώδης μετάβαση σε πραγματικές περιβαλλοντικές πρακτικές ενδέχεται να γίνει ανάγκη όλων από την Τρίτη, καθώς η αλλαγή έδρας του Ουρανού συνοδεύεται από την μοναδική ετήσια Νέα Σελήνη στον Ταύρο.

Η αλλαγή του κόσμου αρχίζει από τον καθένα ατομικά, με πιο συνειδητές επιλογές στον τρόπο ζωής του. Κάτι που θα θυμίσει σε όλους ο πολυτελής Ταύρος, είναι ότι δεν χρειάζεται να αποποιηθείτε κάθε απόλαυση για να ζήσετε πιο συνετά. Αρκεί να κάνετε πιο συνειδητές επιλογές!

Το δεύτερο κάλεσμα για κοινοτική δράση, θα το λάβετε την Τετάρτη 16 Μαΐου. Ο στροβιλικός Άρης θα περάσει στον Υδροχόο της προσφοράς, για πρώτη φορά μετά τον Δεκέμβριο του 2016. Χαλαρώστε τις ανταγωνιστικές τάσεις σας και ενστερνιστείτε το πνεύμα της οικονομικής συνεισφοράς. Συνήθως, τα παιδιά που έχουν τα πιο πολλά παιχνίδια, καταλήγουν να παίζουν μόνα… Αυτό κι αν είναι βαρετό και καταθλιπτικό!

Ο Άρης πραγματοποιεί μια περιοδεία διαρκείας στον Υδροχόο αυτή τη χρονιά, εξαιτίας δύο κύκλων ανάδρομης πορείας του (από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 12 Αυγούστου και από 10 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Νοεμβρίου). Υπό αυτή την πλανητική επιρροή, η συλλογική εργασία θα ανορθώσει τους πάντες σε καινούργια ύψη.

Όπου λείπει το κίνητρο ή η πρωτοτυπία, στραφείτε στο πνεύμα της κυψέλης και αναθεωρήστε τα σενάριά σας. Ακόμα κι αν προκύψουν κάποιες ανταγωνιστικές τάσεις, ο θρίαμβος θα είναι πολύ πιο γλυκός όταν θα τον μοιραστείτε με την ομάδα σας!

Σαν να μην έφταναν όσα προαναφέρθηκαν, η διάθεση του σαββατοκύριακου θα καθοριστεί από δύο ακόμη πλανητικές κινήσεις. Το Σάββατο 19 Μαΐου η αξιαγάπητη Αφροδίτη θα περάσει στον

αναπαυτικό Καρκίνο, διαχέοντας δονήσεις θαλπωρής στον κόσμο μέχρι τις 13 Ιουνίου. Για αυτές τις δύο εβδομάδες, θα αποζητάτε πιο οικίες και αποκλειστικές συνευρέσεις. Με την πλανήτη της ομορφιάς στην έδρα του σπιτιού, η περίοδος είναι ιδανική επίσης για να φροντίσετε τον κήπο σας και να περιποιηθείτε τους χώρους σας.

Μην εκπλαγείτε αν η καινούργια σας εμμονή θα είναι να επιστρέφετε στο σπιτικό σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε… Μόνο μην βιαστείτε να δηλώσετε ερημίτες!

Την Κυριακή 20 Μαΐου ξεκινά η εποχή των Διδύμων, καθώς ο Ήλιος μπαίνει σε αυτό το ζώδιο και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Ιουνίου. Αυτός ο ηλιόλουστος βόμβος θα σας ωθήσει να επιθεωρήσετε και να φορτώσετε την κοινωνική σας ατζέντα με φρέσκα πρόσωπα και πολλές πολιτιστικές δραστηριότητες. Ενδώστε στη διάθεση να βρίσκεστε πιο συχνά στα αγαπημένα σας στέκια, χωρίς να παραλείψετε να κάνετε την έρευνά σας και σε κάποια καινούργια!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments